9 persoons limousine huren

9 Persoons limousine huren? Bij limousine.nl zijn er voldoende mogelijkheden voor het huren van een dergelijke limo. In Nederland mogen er maximaal 8 personen vervoerd worden. De wetgeving geeft aan dat in Nederland niet meer personen vervoerd mogen worden. In ons beheer zijn een aantal limousines opgenomen welke plaats bieden aan 9 personen:

9 Persoons limousine, ons aanbod:

 • The Special Design Limousine (standplaats Tilburg en Breda) biedt plaats aan 9 personen meest exclusieve limo van Europa
 • Hummer Limo huren (standplaats Rotterdam, Amsterdam)
 • Limousine bussen
 • 35 persoons limousine bus (the Experience)
 • 50 persoons limousine bus (the Reference)

Er zijn voldoende mogelijkheden voor het huren van een 9 persoons limousine. Naast bovenstaande modellen verhuren wij nog diverse andere limousines. Doordat deze slechts plaats bieden aan 8 personen hebben wij deze niet vernoemd in bovenstaand overzicht.

9 persoons limousine te huur

verhuur limousine 9 personen

Het wagenpark van limousine.nl is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limo verhuur bedrijven. Deze maatschappijen hebben hun voertuigen ondergebracht in een gezamenlijk wagenpark. Door dit collectief worden vele lege kilometers voorkomen en een landelijke dekking gegarandeerd. Dit resulteert in scherpe tarieven voor de huur van een 9 persoons limousine.

Een veel gestelde vraag die wij krijgen is of er 9 personen in een limo mogen, ons antwoord in deze is ja dat mag mits er een persoon langs de chauffeur plaats neemt. Dit kan natuurlijk in goed overleg met de groep die vervoert moet worden, wij nemen wel onze verantwoordelijkheid als het om 9 personen gaat die we in de limousine vervoeren.

De wetgeving geeft aan dat in Nederland niet meer personen vervoerd kunnen worden als het aantal zitplaatsen die er beschikbaar zijn en ook daar hebben wij ons aan te houden.

Limousine 9 persoons

9 persoons Limousine

Wij kunnen als het moet 9 personen in een limousine vervoeren, een ander alternatief is een limobus deze hebben wij tot 50 personen en zijn allen voorzien van verschillende snufjes en mogelijkheden, u wordt vervoerd in een bus vol met apparatuur een lichtshows laat u informeren, wij kunnen u een scala aan mogelijkheden bieden laat u eens inspireren om hiervoor te kiezen om een onvergetelijke dag te beleven.

Op zoek naar een 9-persoons limo?? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Wij verhuren de meest exclusieve limousines voor de scherpste prijs. Bij exclusieve limousines denkt u natuurlijk aan zeer hoge kosten, maar het tegendeel blijkt. Wij zullen u uitleggen waarom wij de grootste limo verhuurder van Nederland zijn tegen de beste prijs.

9 persoons limo, online aanbod

 • The Special Design Limousine – Ltd. Edition
 • Hummer Limousine (tot 16 personen)
 • Limousine bussen (tot 85 personen)
 • Lincoln Town Car Stretched
 • Chrysler 300C limousine
 • and many more

Dit zijn slechts een aantal van de voertuigen welke plaats bieden aan maximaal 9 personen. Wat u ook kunt doen, is het combineren van meerdere limousines indien uw gezelschap groter is dan 9 personen. In Nederland worden er meestal 8 personen vervoerd in een limo, maar er kan altijd nog iemand mee die naast de chauffeur plaatsneemt, dus een negende persoon kan altijd wel mee. Indien de persoon niet al te fors is , is het zelfs nog mogelijk dat deze persoon op het achterste zitgedeelte kan. De situatie wordt ter plaaste ingeschat.

De medewerkers en chauffeurs van limousine.nl hebben jaren ervaring met vervoersdiensten en kan u altijd van dienst zijn met advies en de organisatie van een limorit.

Deze website is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limousine verhuur maatschappijen. Zij hebben hun wagenparkondergebracht in een grote limo vloot. U zal daarom bij uw aanvraag meestal meerdere offertesontvangen van diverse aanbieders. De diverse aanbieders zijn gevestigd rondom:

Voor meer informatie over onze voertuigen en de diverse mogelijkheden verwijzen wij u graag naar het online contactformulier. U kunt hierop al uw vragen invullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Indien u als bedrijf op een leuke manier een promo tour wil gaan organiseren en u wil er een aantal promo girls mee laten rijden, hebben wij diverse mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. U kunt natuurlijk ook de limo voorzien van uw logo of belettering en voor u een promo tour organiseren. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

9 persoons limo huren?

Voor een vrijblijvende offerte met betrekking tot de beschikbaarheid en de diverse tarieven, verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Door op OFFERTE te klikken, wordt u doorgestuurd naar het formulier. Na ontvangst zullen wij deze doorsturen naar onze partners, op deze manier kunt u binnenkort een limo huren tegen het scherpste tarief. De beste limo deals voor uw gelegenheid.

Offerte aanvragen