Hummer limousine

Bij ons kunt u unieke Hummer limousines huren. Wat wij verhuren is een echte sensatie op wielen! Ons wagenpark is tot stand gekomen door een collectief van meerdere limousine verhuurders. De offerte aanvragen welke wij ontvangen, worden door meerdere limousine aanbieders beantwoord waardoor wij de scherpste prijs kunnen garanderen. De diverse aanbieders zijn gevestigd door de hele Benelux waardoor er bespaard kan worden op lege kilometers en wij een landelijke dekking kunnen aanbieden.

Hummer limousine verhuur voor iedereen!

Vroeger kon niet iedereen zomaar een limo huren, laat staan een echte Hummer limousine! Jaren geleden huurde je enkel een hummer limousine voor echte speciale geledenheden, maar tegenwoordig is het tijdelijk aanschaffen van een dergelijk voertuig dichterbij dan je denkt. In Nederland zijn er diverse bedrijven welke Hummer limousines verhuren tegen een scherpe prijs waardoor een Hummer limousine huren toegankelijker wordt voor iedereen!

Wellicht heeft u wel een een Hummer limousine zien rijden. Een van de bekendste Hummer Limousines van Nederland is de Hummer van Radio 538. Wij hebben ook een Hummer limo voor u klaar staan van dat type, maar ook diverse andere soorten stretched Hummers! Doordat wij diverse modellen voor u klaar hebben staan door heel Nederland, bent u bij limousine.nl altijd aan het juiste adres voor het huren van Hummer limousine welke voldoet aan uw wensen!

Hummer Limousine Rustplaatsen:

Doordat wij samenwerken met diverse Hummer limousine verhuur maatschappijen binnen heel Nederland én België hebben wij voertuigen beschikbaar welke gestald staan door het gehele land. Hierdoor kunnen wij een landelijke dekking aanbieden tegen de scherpste tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van de standplaatsen van onze Hummer limousines:

Dit is een korte opsomming van een aantal provincies waar deze Hummer Limo gehuurd kan worden. U zult geen spijt krijgen van de beslissing om een Hummer Limousine te huren.

Hummer limousine huren? Diverse mogelijkheden..

U kunt bij ons een Hummer limousine huren in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij Hummer limousines te huur in verschillende kleuren (zwart, wit en roze) met verschillende aantallen zitplaatsen (8 tot 16 zitplaatsen). Of u nu kiest voor een H1, H2 of een H3 Hummer limo, er zal altijd een van de bruutste en meest imposante limousine voor komen rijden. De droom van iedere man om een keer in een echte Hummer Limousine te hebben gereden kan nu uitkomen! Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier.

Een unieke ervaring in een Hummer Limousine!

Het exposante extrieur in combinatie met het bijzondere interieur maakt de Hummer limo's de paradepaardjes van limousine.nl Op het moment dat je binnenstapt in een van onze Hummer limousines ben je verzekerd van een unieke ervaring, u zult ontvangen worden door een weelde aan luxe. Deze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, campagnebar en een stoer uiterlijk. De diverse bedrijven waar wij mee samen werken zorgen er ten alle tijden voor dat u een Hummer limousine zult huren welke verkeert in showroom conditie.

Meer informatie over onze Hummer limousines?

Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden van limousine.nl. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze voertuigen? Dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier. U kunt hier al uw vragen over de mogelijkheden van onze voertuigen stellen. Heeft u vragen over de prijzen en beschikbaarheid? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Het invullen van het offerte formulier is gratis en geheel vrijblijvend. Na ontvangst van uw ingevulde offerte formlier zullen wij u een offerte op maat toesturen. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de prijzen van het huren van een hummer limousine en wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar!

Hummer limousine!! Bruut en imposant vervoer!

De meest speciale en afwijkende limousines. In de afgelopen jaren is er een toename in de aanwezigheid van de hummer limousine in Nederland. Overgewaaid uit Amerika en dit type limousine wordt regelmatig gehuurd als speciaal en uniek vervoer. De hummer limousine welk het meest bekend is in Nederland, is de radio 538 limo.

Het aanbod dat u op deze website tegenkomt, is zeer divers en een lust voor het oog. Wat kunnen wij u zoal aanbieden?

Het huidige wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd en vele lege kilometers voorkomen worden. De diverse partners zijn gevestigd in BredaAmsterdam, UtrechtEindhoven en dergelijke. Uw offerte aanvraag zal doorgestuurd worden en beantwoord worden door deze maatschappijen.

Hummer limousine, bij diverse gelegenheden...

Een hummer limousine kunt u voor vele doeleinden inzetten. We zien wel dat er de laatste jaren vele boekingen binnenkomen vanuit de zakelijke markt. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse opdrachtgevers en/of evenementen waarbij een voertuig van limousine.nl nodig was.

 • Autorai
 • Amsterglam 2012
 • Miljonair Fair
 • Diverse trouwbeurzen
 • Promotie tours
 • Bedrijfsuitjes
 • Philips
 • ING Bank
 • Rabobank
 • Albeda College
 • XBOX 360
 • en ga maar door

Vooral door het uiterlijk en de diverse kenmerken welke voorzien zijn in de hummer limo. Niet enkel het romantische en klassieke design, maar ook op het gebied van multimedia en entertainment zijn deze voertuigen goed voorzien. We kunnen ook voorzien in diverse andere diensten zoals cateringservice.

Meer weten over een Hummer limousine huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de hummer limousine? Ga naar de contactpagina en vul een vrijblijvende offerte in. U ontvangt veelal binnen een werkdag vrijblijvende tarieven en informatie over de beschikbaarheid. Een  trip in de hummer limousine staat gelijk aan een onvergetelijke beleving.

 

Offerte aanvragen