Hummer limousine

Bij ons kunt u unieke Hummer limousines huren. Wat wij verhuren is een echte sensatie op wielen! Ons wagenpark is tot stand gekomen door een collectief van meerdere limousine verhuurders. De offerte aanvragen welke wij ontvangen, worden door meerdere limousine aanbieders beantwoord waardoor wij de scherpste prijs kunnen garanderen. De diverse aanbieders zijn gevestigd door de hele Benelux waardoor er bespaard kan worden op lege kilometers en wij een landelijke dekking kunnen aanbieden.

Hummer limousine verhuur voor iedereen!

Vroeger kon niet iedereen zomaar een limo huren, laat staan een echte Hummer limousine! Jaren geleden huurde je enkel een hummer limousine voor echte speciale geledenheden, maar tegenwoordig is het tijdelijk aanschaffen van een dergelijk voertuig dichterbij dan je denkt. In Nederland zijn er diverse bedrijven welke Hummer limousines verhuren tegen een scherpe prijs waardoor een Hummer limousine huren toegankelijker wordt voor iedereen!

Wellicht heeft u wel een een Hummer limousine zien rijden. Een van de bekendste Hummer Limousines van Nederland is de Hummer van Radio 538. Wij hebben ook een Hummer limo voor u klaar staan van dat type, maar ook diverse andere soorten stretched Hummers! Doordat wij diverse modellen voor u klaar hebben staan door heel Nederland, bent u bij limousine.nl altijd aan het juiste adres voor het huren van Hummer limousine welke voldoet aan uw wensen!

Hummer Limousine Rustplaatsen:

Doordat wij samenwerken met diverse Hummer limousine verhuur maatschappijen binnen heel Nederland én België hebben wij voertuigen beschikbaar welke gestald staan door het gehele land. Hierdoor kunnen wij een landelijke dekking aanbieden tegen de scherpste tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van de standplaatsen van onze Hummer limousines:

Dit is een korte opsomming van een aantal provincies waar deze Hummer Limo gehuurd kan worden. U zult geen spijt krijgen van de beslissing om een Hummer Limousine te huren.

Hummer limousine huren? Diverse mogelijkheden..

U kunt bij ons een Hummer limousine huren in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij Hummer limousines te huur in verschillende kleuren (zwart, wit en roze) met verschillende aantallen zitplaatsen (8 tot 16 zitplaatsen). Of u nu kiest voor een H1, H2 of een H3 Hummer limo, er zal altijd een van de bruutste en meest imposante limousine voor komen rijden. De droom van iedere man om een keer in een echte Hummer Limousine te hebben gereden kan nu uitkomen! Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier.

Een unieke ervaring in een Hummer Limousine!

Het exposante extrieur in combinatie met het bijzondere interieur maakt de Hummer limo's de paradepaardjes van limousine.nl Op het moment dat je binnenstapt in een van onze Hummer limousines ben je verzekerd van een unieke ervaring, u zult ontvangen worden door een weelde aan luxe. Deze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, campagnebar en een stoer uiterlijk. De diverse bedrijven waar wij mee samen werken zorgen er ten alle tijden voor dat u een Hummer limousine zult huren welke verkeert in showroom conditie.

Meer informatie over onze Hummer limousines?

Limousine.nl biedt diverse mogelijkheden, wij verrassen u graag! Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onze voertuigen? Dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier op de website. Op het contactformulier kunt u al uw vragen over de mogelijkheden van onze Hummer limousines stellen. Heeft u echter vragen over de prijzen en beschikbaarheid van onze Hummer limousines? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen. Onze medewerkers hebben dan alle gegevens op een rijtje om zo nauwkeurig mogelijk een offerte op maat te maken. Het invullen van het offerte formulier is gratis en geheel vrijblijvend. Heeft u vragen welke geen betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid van een Hummer limousine huren? Dan zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar, ons telefoonnummer kunt u vinden op ons contactformulier.

Hummer limousine!! Bruut en imposant vervoer!

Bij limousine.nl vindt je de meest speciale en afwijkende limousines van de Benelux! Door de jaren heen zijn de Hummer limousines steeds populairder geworden in Nederland. Dit type limousine is overgewaaid uit Amerika en wordt regelmatig gehuurd voor speciale gelegenheden. Dus ben jij op zoek naar bijzonder vervoer? Dan is een Hummer limousine misschien wel het voertuig waar je naar op zoek was!

Naast de verschillende modellen Hummer limousines hebben wij ook diverse andere unieke voertuigen klaar slaan. Dus ben jij op zoek naar bijzonder vervoer? Wij hebben diverse opties voor feestvervoer en vipvervoer. Hieronder vindt u een overzicht van de voertuigen welke wij nog meer verhuren voor bijzondere gelegenheden:

Het huidige wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd en vele lege kilometers voorkomen worden. De diverse partners zijn gevestigd in BredaAmsterdam, UtrechtEindhoven en dergelijke. Jouw offerte aanvraag zal doorgestuurd worden en beantwoord worden door deze maatschappijen.

Hummer limousine, bij diverse gelegenheden...

Een Hummer limousine wordt gehuurd voor diverse doeleinden. Niet alleen voor feestelijk vervoer is een Hummer limo uitermate geschikt, de laatste jaren zien wij ook steeds meer boekingen binnenkomen vanuit de zakelijke markt. Hieronder vindt u een overzicht van diverse opdrachtgevers en/of evenementen waarvoor onze voertuigen zijn gehuurd:

 • Autorai
 • Amsterglam 2012
 • Miljonair Fair
 • Diverse trouwbeurzen
 • Promotie tours
 • Bedrijfsuitjes
 • Philips
 • ING Bank
 • Rabobank
 • Albeda College
 • XBOX 360
 • en ga maar door

Vooral door het unieke uiterlijk en de diverse bijzondere kenmerken van onze hummer limousines zijn deze uitermate geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Onze Hummer limo's zijn niet alleen voorzien van een stoer en opvallend design, deze voertuigen beschikken ook over een scala aan multimedia en entertainment. Verder is het ook mogelijk gebruik te maken van onze verschillende andere diensten zoals ons luxe cateringservice

Meer weten over een Hummer limousine huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de hummer limousine? Ga naar de contactpagina en vul een vrijblijvende offerte in. U ontvangt veelal binnen een werkdag vrijblijvende tarieven en informatie over de beschikbaarheid. Een trip in de hummer limousine staat gelijk aan een onvergetelijke beleving.

 

Offerte aanvragen