Hummer limousine huren

Hummer limo verhuur

Bij ons kunt u unieke Hummer limousines huren. Wat wij verhuren is een echte sensatie op wielen! Ons wagenpark is tot stand gekomen door een collectief van meerdere limousine verhuurders. De offerte aanvragen welke wij ontvangen, worden door meerdere limousine aanbieders beantwoord waardoor wij de scherpste prijs kunnen garanderen. De diverse aanbieders zijn gevestigd door de hele Benelux waardoor er bespaard kan worden op lege kilometers en wij een landelijke dekking kunnen aanbieden.

Witte Hummer limousine

Aantal personen: 14
Prijs: € 350,00 (indicatief)
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

Zwarte Hummer limousine

Aantal personen: 12
Prijs: € 350,00 (indicatief) 
Lengte: 9,00 meter
Kleur: ⚫ Zwart

Lees meer Offerte aanvragen

16 persoons Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

Roze Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: 🌸 Roze

Lees meer Offerte aanvragen

Witte rouw Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 850,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

Zwarte rouw Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 850,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚫ Zwart

Lees meer Offerte aanvragen

limousine hummer huren

hummer limousine huren

Hummer limousine verhuur voor een betaalbare prijs.

Vroeger kon niet iedereen zomaar een limo huren, laat staan een echte Hummer limousine! Jaren geleden huurde je enkel een hummer limousine voor echte speciale geledenheden, maar tegenwoordig is het tijdelijk aanschaffen van een dergelijk voertuig dichterbij dan je denkt. In Nederland zijn er diverse bedrijven welke Hummer limousines verhuren tegen een scherpe prijs waardoor een Hummer limousine huren toegankelijker wordt voor iedereen!

Wellicht heeft u wel een een Hummer limousine zien rijden. Een van de bekendste Hummer Limousines van Nederland is de Hummer van Radio 538. Wij hebben ook een Hummer limo voor u klaar staan van dat type, maar ook diverse andere soorten stretched Hummers en roze Hummer Limousines! Doordat wij diverse modellen voor u klaar hebben staan door heel Nederland, bent u bij limousine.nl altijd aan het juiste adres voor het huren van Hummer limousine welke voldoet aan uw wensen!

hummer limousine huren

Hummer limo huren

Hoeveel kost een Hummer limousine huren?

Hummer Limousine huren prijs is vanaf 150,00 EUR voor het eerste uur. Inclusief aan en afrijden komt de prijs veelal op zo'n 300,00 EUR per uur. Voor extra grote Hummer Limousines is de prijs wat hoger. Ook als de Limo veel lege KM's moet rijden tussen standplaats en startlocatie van de rit heeft dit invloet op de uiteindelijke uurprijs. Voor de juiste prijs voor uw hummer limo rit kunt u dus het best het offerte formulier van deze website invullen, u ontvangt dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte van de Hummer Limousine het dichtst bij u in de buurt uw mailbox met onze scherpste prijs. 

Omdat wij samenwerken met een landelijk dekkend netwerk van diverse Hummer limousine verhuur maatschappijen binnen heel Nederland én België hebben wij voertuigen beschikbaar welke gestald staan door het gehele land. Hierdoor kunnen wij een landelijke dekking aanbieden tegen de scherpste tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van de standplaatsen van onze Hummer limousines:

Dit is een korte opsomming van een aantal provincies waar deze Hummer Limo gehuurd kan worden. U zult geen spijt krijgen van de beslissing om een Hummer Limousine te huren.

hummer limo huren

hummer limo interieur

Hummer limousine huren? Diverse mogelijkheden..

U kunt bij ons een Hummer limousine huren in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij Hummer limousines te huur in verschillende kleuren (zwart, wit en roze) met verschillende aantallen zitplaatsen (8 tot 16 zitplaatsen). Of u nu kiest voor een H1, H2 of een H3 Hummer limo of een roze limousine er zal altijd een van de bruutste en meest imposante limousine voor komen rijden. De droom van iedere man om een keer in een echte Hummer Limousine te hebben gereden kan nu uitkomen! Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier.

Hummer Limousine huren, voor de prijs hoef je het niet te laten. 

De prijs voor Hummer Limousine huren is zo'n 350,00 EUR inclusief de BTW en inclusief 2 flessen heerlijk koude bubbels. Vraag online een offerte op voor de exacte prijs voor de Hummer Limo. Het exposante extrieur in combinatie met het bijzondere interieur maakt de Hummer limo's de paradepaardjes van limousine.nl Op het moment dat je binnenstapt in een van onze Hummer limousines ben je verzekerd van een unieke ervaring, u zult ontvangen worden door een weelde aan luxe. Deze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, campagnebar en een stoer uiterlijk. De diverse bedrijven waar wij mee samen werken zorgen er ten alle tijden voor dat u een Hummer limousine zult huren welke verkeert in showroom conditie.

hummer limo huren

Hummer limo huren

Meer informatie over onze Hummer limousines?

Limousine.nl biedt diverse mogelijkheden, wij verrassen u graag! Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onze voertuigen? Dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier op de website. Op het contactformulier kunt u al uw vragen over de mogelijkheden van onze Hummer limousines stellen. Heeft u echter vragen over de prijzen en beschikbaarheid van onze Hummer limousines? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen. Onze medewerkers hebben dan alle gegevens op een rijtje om zo nauwkeurig mogelijk een offerte op maat te maken. Het invullen van het offerte formulier is gratis en geheel vrijblijvend. Heeft u vragen welke geen betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid van een Hummer limousine huren? Dan zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar, ons telefoonnummer kunt u vinden op ons contactformulier.

Hummer limousine!! Bruut en imposant vervoer!

Bij limousine.nl vindt je de meest speciale en afwijkende limousines van de Benelux! Door de jaren heen zijn de Hummer limousines steeds populairder geworden in Nederland. Dit type limousine is overgewaaid uit Amerika en wordt regelmatig gehuurd voor speciale gelegenheden. Dus ben jij op zoek naar bijzonder vervoer? Dan is een Hummer limousine misschien wel het voertuig waar je naar op zoek was!

hummer limo verhuur

Hummer limo huren nederland

Naast de verschillende modellen Hummer limousines hebben wij ook diverse andere unieke voertuigen klaar slaan. Dus ben jij op zoek naar bijzonder vervoer? Wij hebben diverse opties voor feestvervoer en vipvervoer. Hieronder vindt u een overzicht van de voertuigen welke wij nog meer verhuren voor bijzondere gelegenheden:

Het huidige wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd en vele lege kilometers voorkomen worden. De diverse partners zijn gevestigd in Breda, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en dergelijke. Jouw offerte aanvraag zal doorgestuurd worden en beantwoord worden door deze maatschappijen.

Hummer limousine, bij diverse gelegenheden...

Een Hummer limousine wordt gehuurd voor diverse doeleinden. Niet alleen voor feestelijk vervoer is een Hummer limo uitermate geschikt, de laatste jaren zien wij ook steeds meer boekingen binnenkomen vanuit de zakelijke markt. Hieronder vindt u een overzicht van diverse opdrachtgevers en/of evenementen waarvoor onze voertuigen zijn gehuurd:

 • Autorai
 • Amsterglam 2012
 • Miljonair Fair
 • Diverse trouwbeurzen
 • Promotie tours
 • Bedrijfsuitjes
 • Philips
 • ING Bank
 • Rabobank
 • Albeda College
 • XBOX 360
 • en ga maar door

Vooral door het unieke uiterlijk en de diverse bijzondere kenmerken van onze hummer limousines zijn deze uitermate geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Onze Hummer limo's zijn niet alleen voorzien van een stoer en opvallend design, deze voertuigen beschikken ook over een scala aan multimedia en entertainment. Verder is het ook mogelijk gebruik te maken van onze verschillende andere diensten zoals ons luxe cateringservice.

hummer limo verhuur

hummer limo te huur

Meer weten over een Hummer limousine huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de hummer limousine? Ga naar de contactpagina en vul een vrijblijvende offerte in. U ontvangt veelal binnen een werkdag vrijblijvende tarieven en informatie over de beschikbaarheid. Een trip in de hummer limousine staat gelijk aan een onvergetelijke beleving.

Wilt u een hummer limousine huren? Dit is de limousine waar elke man van droomt. De meest indrukwekkende en imposante limo van Amerika, die bij ons al jaren te huur is in Nederland. Wanneer dit streched monster voorbij komt, valt je mond open. Wat we kunnen garanderen is een geweldige ervaring om nooit te vergeten.

Wat kunnen wij u aanbieden op het gebied van deze indrukwekkende limousines. Onze grootste wagens hebben ruimte voor maar liefst 16 personen!

hummer limousine huren

luxe hummer limo huren

Hummer limo, het huidige aanbod:

 • Zwarte hummer limousine
 • White hummer limo streched
 • Pink hummer 

maar u huurt ook:

 • Standaard witte Limousines
 • Excalibur limo
 • Handmade Special Design Limousine
 • Limousine bussen
 • Partybussen
 • Omgebouwde stadsbussen
 • en nog veel meer

Wij werken samen met meerdere verhuur bedrijven uit Nederland welke ook in het bezit zijn van deze Hummer limo's en dergelijke voertuigen. Door clustering van de diverse agenda systemen kunnen wij de vele voertuigen van aangesloten bedrijven optimaal inzetten zodat u niet hoeft te betalen voor lege kilometers.

Gaat u een hummer limo huren? Bijvoorbeeld voor een gala feest, dan zijn wij er van overtuigd dat u de meest spectaculaire entre van de avond gaat maken. Het voegt net dat extra toe aan je uitje. Uw gezelschap zal onder de indruk zijn van deze onvergetelijke reis en natuurlijk het uitstappen bij de rode loper.

hummer limousine te huur

hummer limousine huren brabant

De diverse voertuigen welke wij inzetten, staan gestald doorheen geheel Nederland. Met name in de buurt van de grotere steden. Hieronder een kleine opsomming van de diverse vestigingen:

Standplaatsen:

 • Breda
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Hilversum
 • Nijmegen
 • Tilburg
 • Groningen
 • en ga maar door

Al onze limousines zijn voorzien van een groot aanbod aan multimedia en entertainment. Dit robuust voertuig is een juweeltje voor het oog en op het moment dat u instapt wordt u overvloed door luxe.

Hummer limo huren?

Wilt u meer informatie ontvangen voor het huren van een hummer limo. Gebruik het contactformulier voor al uw vragen. U kunt uw reis samenstellen middels het offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte.

hummer limo te huur

roze hummer limo huren

Hummer Limousine is een van de bruutst en meest imposante limousines welke er in Nederland te huur is. Als je een entrance wil maken of een goede indruk achter wil laten, is het huren van een Hummer Limousine de perfecte oplossing. Een jongensdroom die uitkomt. Dit fantastische voertuig is er in vele uitvoeringen te huur en is voorzien van een groot aantal kenmerken, zoals:

Hummer Limousine, limo huren uit het hoogste segment!

 • Stoer uiterlijk
 • Champagnebar
 • Multimedia installatie
 • Diverse kleuren
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Spiegelplafond airconditioning
 • Meerdere LCD TV’s
 • Romantische verlichting
 • Sterrenhemel
 • Chromen velgen
 • Capaciteit passagiers ( 8-16p)
 • and many more

Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke deze Hummer Limousine te bieden heeft. De stretched Hummer is op vele feesten een graag geziene gast, zoals:

 • Galafeesten
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • Communies
 • Verjaardagen
 • Promotours
 • en ga maar door

Tot op heden dacht u alleen maar dat het huren van een Hummer Limousine is weggelegd voor de rijken op aarde, maar niets is minder waar. Door de toenemende concurrentie in de limo branche is het huren van een dergelijk voertuig mogelijk geworden. In veel gevallen zijn er meerdere ritten op een dag waardoor er diverse boekingen gecombineerd kunnen worden. Hierdoor kan de prijs lager uitvallen.

Ons wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Wij beperken ons niet alleen tot Hummer limousine verhuur, maar voorzien ook in andere voertuigen, zoals:

 • The Special Design Limousine – Ltd. Edition
 • Chrysler 300 C Tuxedo & Lambo Edition
 • Lincoln Town Car
 • vip vervoer: Maserati, Rolls Royce & Bentley
 • Chrysler & Hummer
 • Discobussen
 • Vipbussen
 • Promotiebussen

Bent u benieuwd naar de diverse voertuigen en onze overige diensten? Vul dan het online contactformulier in voor al uw vragen. U kunt ook een vrijblijvende offerte ontvangen voor het huren van een Hummer Limousine. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar onze partners.  U zal van meerdere bedrijven een offerte op maat ontvangen vanuit meer steden in Nederland zoals Amsterdam, Alkmaar, Leeuwarden, Roermond en ga maar door.

hummer limo huren

huwelijk hummer

Hummer Limo, stoer & imposant!!

Hummer Limo huren voor de mooiste dag van je leven. een immense witte Hummer huren als trouwauto voor je bruiloft. Naast dat het een imposante en brute limo is, is dit natuurlijk een jongensdroom dat uitkomt. De afgelopen jaren zijn er steeds meer trouwerijen waar een witte Hummer Limousine voor gehuurd wordt. Naast deze voertuigen kun je bij limousine.nl ook terecht voor het huren van een aantal alternatieven, zoals

Hummer Limo, het alternatief!!

 • The Special Design Limousine
 • Chrysler 300C Tuxedo
 • Lincoln Town Car
 • Excalibur Limo
 • Rolls Royce Phantom (4p)
 • White Bentley (4p)
 • Limobussen
 • Partybussen
 • and many more

Slechts een beknopt overzicht van een aantal voertuigen welke bij limousine.nl gehuurd worden voor een grote diversiteit aan gelegenheden. Overal waar een limousine voor nodig is, kunt u een limo huren op deze website. De limo vloot is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limo bedrijven in onder andere Amsterdam, Breda, Tilburg, Rotterdam en nog vele andere steden.

Zij hebben hun voertuigen ondergebracht in een gezamenlijk wagenpark. Doordat deze maatschappijen over de Benelux zijn gevestigd, kan een landelijke dekking gegarandeerd worden en lege kilometers voorkomen worden om de scherpst mogelijke prijs aan te bieden.

De Hummer Limo is een van de meest imposante en brute voertuigen welke er in Europa rondrijden. In tegenstelling tot Amerika mogen er maximaal 8 personen in een limo vervoerd worden. Gelukkig zijn er aantal limousine verhuur bedrijven bij deze website aangesloten, welke beschikken over een 16 persoons Hummer limo.

Op het moment dat een van deze stoere limousines voor komt rijden, zult u achterover slaan door de uitstraling en grootte van deze monster limousines.

Heb je binnenkort een galafeest, communie, bruiloft of een speciaal uitje?? Dan is de assistentie van een Hummer limo gewenst. Informeer via deze KLIK naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wilt u meer informatie over de prijzen en de beschikbaarheid van een Hummer Limo, vul dan het offerteformulier in. Na ontvangst van uw offerte formulier zullen wij deze behandelen en u een op maat gemaakte offerte terugsturen.

Afgezet worden in de meest imposantste en bruutste limousine van Europa. Dan moet je een hummer limousine huren. Dan ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Dit moet je een keer in je leven hebben meegemaakt. Geheel in stijl wordt jij en jouw gezelschap afgezet bij de rode loper of bij jouw eindbestemming. Deze limousine is voorzien van een scala aan mogelijkheden, zoals:

Hummer limousine, de features

 • Krachtige geluidsinstallatie
 • Spiegelplafond
 • Champagnebar
 • Geuniformeerde chauffeur
 • Gevulde champagnebar
 • Lederen fauteuils
 • Evt. rode loper service
 • Evt. boeket op de motorkap
 • en nog veel meer

Dit is slechts een aantal van de eigenschappen die deze hummer limousine te bieden heeft. Deze bijzondere limousines zijn uniek in zijn soort en te huren in verschillende kleuren en uitvoeringen. Wat dacht u van een roze, witte of een zwarte variant. Dit is nog niet alles. Als enige in Nederland kunnen wij ook een XXL variant verhuren die een capaciteit heeft van 16 personen. In heel Nederland is slechts een 16-persoons Hummer te huur met de juiste kentekenpapieren en deze versie staat in de buurt van Amsterdam.

Een dergelijke limo is een imposante verschijning als deze voor je deur staat. Iedereen in de straat zal denken wie er uit de Hummerlimo zal stappen, maar deze verlengde Amerikaan staat klaar om je te brengen naar de rode loper. Misschien gaat u binnenkort en wilt u uw man verrassen in een bijzondere limousine, dan weten we zeker dat u hier aan het goede adres bent.

Uiteraard kunt u ook een van onze andere specials huren voor een onvergetelijke dag. kijkt u eens in ons wagenpark. Alles is mogelijk met onze voertuigen. Bent u benieuwd naar het huren van een hummer limousine? Middels het offerte formulier ontvangt u een op maat gemaakte prijs van onze administratie. Veelal binnen een aantal werkdagen ontvangt u de beste prijs voor uw event.

hummer limo huren

hummer limo te huur

Wil je een Hummer limousine huren??

Op deze website vind je alle informatie  over het huren van een Hummer  limousine.

Het maakt daarbij niet uit in welke provincie je een Hummer limo wil huren,  limousine.nl heeft meerdere vestigingen en ook meerdere locaties waar vandaan de Hummer limo kan vertrekken.  Kortom, of je nu in Groningen, Friesland, Noord-Brabant of Limburg een hummer limo wil huren. Wij hebben altijd wel een auto naar uw keuze bij u in de regio. Hierdoor voorkomen wij lege kilometers en kunnen wij het wagenpark optimaal inplannen vanuit de verschillende vestigingen.

Zoek je nu een zwarte Limo, een witte of een roze. Van elke kleur en van elke maat hebben wij wel een limousine beschikbaar.  Zelfs wanneer u met meer als 16 personen reist, hebben wij wellicht een passende oplossing.  Denk bijvoorbeeld aan een limousine bus, dit is een compleet rijdende discotheek op wielen met alle denkbare faciliteiten aan boord.  Ook in een Hummer limousine is een dikke muziekinstallatie, een mooie sterrenhemel en gekleurde LED verlichting is standaard voorzien. Er zijn ook een aantal Hummers welke voorzien zijn van een lasershow.

Een Hummer limousine kun je natuurlijk huren om naar een festival te gaan, om uit eten te gaan of gewoon een gezellig rondje te rijden. Onderweg zult u een leuk feestje ervaren. Wij komen je thuis ophalen of bij elk gewenste andere locatie. U moet er alleen wel rekening mee houden dat bepaalde grote Hummer limousines, welke voor 10 of meer personen niet overal in alle kleine straatjes kunnen komen. Uiteraard zullen wij u met de grote limo zo dicht mogelijk bij de opstaplocatie in de buurt te komen en in alle gevallen zullen wij u voorzien van een onvergetelijk ritje.

Het huren van een Hummer limousine wordt ook vaak ingezet voor vrijgezellenfeesten. Dit, omdat een normale limousine vaak net iets te klein is voor een dergelijk gezelschap.  Uit ervaring weten wij dat vrijgezellenfeesten meestal bestaan uit groepjes van zo'n 10 tot 20 personen die net te groot zijn voor een standaard limousine. Hierbij kan een Hummer Limo voor 16 personen de uitkomst waarbij ook vrijgezellen groepen van dit aantal van het gezellige vervoer per limousine gebruik te kunnen maken.

 

Ook wordt een Hummer Limo vaak verhuurd voor promotionele doeleinden. Onze grote hummers zijn dan ook een directe eyecatcher hetgeen natuurlijk ideaal is voor elk promotie doel.  Regelmatig worden onze Hummer Limo van belettering voorzien en soms zelfs compleet ingeseald in de kleur van een merknaam bedrijf of logo.  Dus als ik nu Rabobank Oranje of Twix bruin wil als kleur dan toveren we elke limousine om in de door u gewenste kleur. Zelfs voor tijdelijke projecten of een eendaagse inzet. Natuurlijk is hier een meerprijs aan verbonden, maar wanneer u  ons vertelt wat de bedoeling is, maken wij graag een maatwerk offerte.  Het zal u nog meevallen hoe betaalbaar het is om een limousine,  al is het maar voor een dag van herkenbare branding te voorzien.

Alle Hummer limousines Welke je bij ons kunt huren, zijn voorzien van de benodigde licenties en vergunningen om personenvervoer over de weg  te mogen uitvoeren.  In de meeste gevallen betreft dit een taxivergunning en dito keuringsdocumenten. Op dit moment is er in Nederland slechts een Hummer limousine welke voorzien is van een touringcar kenteken en de hierbij behorende vergunningbewijzen. In de Hummer limousine met een touringcar kenteken mogen maximaal  16 personen vervoerd worden.  Wij beschikken ook over enkele limobussen. Hierin kunnen wel tot 50 personen tegelijkertijd vervoerd worden. Dus hoe groot je gezelschap ook is, er is altijd wel een oplossing.  Ook wanneer je grote groepen allemaal met Hummer limousines wil laten vervoeren, hebben wij hiervoor een oplossing door alle Hummer limo’s uit verschillende vestigingen die samen in te zetten.  Op deze manier kunnen wel groepen tot 250 personen tegelijkertijd met Hummer limousines vervoerd worden.

 

Desgewenst kunnen wij motorbegeleiding voorzien een beschikking hiervoor over een zestal USA Police motoren de traditionele Harley Davidson politiemotoren met dito geklede berijders.  Professionele beveiligers en begeleiders  verzorgen met een motoren en nog spectaculairdere  entree.  Ook kunnen op deze manier kruispunten afgezet worden om een vlotte doorstroom van een grote stoet limousines te verwezenlijken.  Indien u interesse heeft voor deze vorm van motorbegeleiding kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van het offerteformulier,  behalve een offerte voor het huren van de Hummer Limo maken wij dan eveneens een afzonderlijke prijs voor het toevoegen van de motor begeleiding.

Na een aantal magere jaren zien we dat de economie weer aantrekt. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer offertes worden aangevraagd, wat leidt tot meer reserveringen voor een Hummer limousine. Wat wel opmerkelijk is, is dat we steeds vaker aanvragen en reserveringen vanuit België krijgen. De reden voor deze aanvragen is dat wij sinds de zomer van 2016 samenwerken met een aantal maatschappijen welke zijn gevestigd op de grens en in België. De beleving die een Hummer limo kan geven, willen wij ook over de grens kenbaar maken.

De hummer limousine huren voor de scherpste prijs, dat is wat ons streven is. Behalve de prijs staat entertainment en een veilige reis centraal. De diverse chauffeurs en medewerkers doen er alles aan om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen. We helpen graag bij het instappen, rode loper uitrollen of het inschenken van een glaasje bubbels. Wij brengen een hummer limousine huren naar een hoger niveau.

Naast het vervoer is het ook mogelijk om de innerlijke mens te verwennen. Doordat wij samenwerken met diverse cateraars kunnen wij op maat gemaakte maaltijden en/of snacks verzorgen. Wilt u graag barbecueën? Dan zorgen wij ervoor dat u onderweg kunt genieten van een lekker stukje vlees met een koud drankje. Alles is mogelijk, u hoeft enkel een blik te werpen op onze cateringslijst. Staat er iets niet tussen? Dan kunt u dit aangeven bij uw boeking. Problemen zijn er om opgelost te worden.

Kortom, een hummer limousine huren is een onvergetelijke ervaring. Gaat u naar het offerteformulier en stel uw reis samen. Dit duurt slechts een aantal minuten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan onze medewerkers er mee aan de slag om u een zo scherp mogelijke prijs te geven. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte.

Wilt u een hummer limo huren en u weet niet waar u naartoe moet. Stop met zoeken, want bij limousine.nl bent u aan het juiste adres voor de huur van de meest uiteenlopende voertuigen. Of het nu gaat om een hummer limousine of een van onze overige modellen. In elk voertuig zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Onze voertuigen staan voor een spetterende entrance en de meest exclusieve voertuigen.

verhuur hummer limousines

hummer limo te huur

Hummer limo huren, de diverse mogelijkheden

 • Diverse roze hummer limousines
 • Zwarte & witte hummer limo's streched
 • Diverse Hummers tot en met 16 personen

Hummer limo huren en nog veel meer....

U kunt bij limousine.nl een hummer limo huren, maar u bent hier ook aan het juiste adres voor het inzetten van diverse andere modellen, zoals

 • Stretched Lincoln Town Car
 • Original Excalibur limousine
 • Diverse trouwwagens
 • Maserati & Bentley
 • Rolls Royce Phantom & Silver Cloud Ghost
 • Ford Mustang
 • Cadillac Fleetwood Streched
 • Oranje Nederlandse feestbussen
 • Limousine bussen
 • And many more

Het wagenpark van limousine.nl is tot stand gekomen door een samenwerking van diverse limousine verhuurders welke hun voertuigen ondergebracht hebben in een gezamenlijke limousine vloot. Door dit collectief kan er limousine vervoer aangeboden worden door heel de Benelux en vele lege kilometers voorkomen worden.

Hummer limousine huren

Een hummer limo huren kan tot maximaal 16 personen. Er zijn slechts een aantal verhuurders welke een 16 persoons Hummer limousine verhuren aan de consument. Wilt u toch de luxe ervaren van een limousine en u bent met een groot gezelschap? Dan is misschien een van onze limousine bussen een idee voor u. U kunt natuurlijk een of meerdere hummer limo huren.

Limousine bussen

Onze limousine bussen zijn uniek in Europa en zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment voor de sensatie op wielen. Waaraan moet u zoal denken:

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin Lasershow
 • Smoke shows
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Mee zing installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Vuurspuwersop het dak (the Experience)
 • Multicolour LED verlichting
 • Draadloos speakersysteem
 • Video projectie tunnel(the Experience)
 • Totale rondzit
 • And much more

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden van onze multifunctionele touringcars. Wij hebben alles in huis om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Wilt u een hummer limo huren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij verhuren niet zomaar limousines, maar de meest indrukwekkende en spectaculaire limousines van Europa. De meest bijzondere en imposante limousine is wel een Hummer limo. Overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het land met de meest bizarre en bijzondere limousines.

Hummer limo huren, alles is mogelijk

 • Witte & zwarte hummer limousine
 • Roze hummer 8 persoons - 16 personen

Naast de huur van deze bijzondere limousines kun je ook bij ons terecht voor speciale modellen met bijzondere eigenschappen. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

 • Lincoln Town Car Stretched
 • Chrysler 300C 
 • Excalibur Oldtimer limo
 • The Reference VIP Lounge (50p limobus)
 • The Experience VIP Theatre (35p limobus)
 • Klassieke trouwauto's
 • And many more

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking  van meerdere verhuur maatschappijen Hierdoor kan een landelijke dekking worden geboden tegen de scherpste prijs. Kortom, gaat u een hummer limo huren in Amsterdam. Wij hebben diverse collega's in de buurt met diverse vervoersoplossingen.

Of uw reis recreatief of zakelijk is, een hummer limo huren kan voor een diversiteit aan gelegenheden. U vindt hieronder een beknopte selectie van de diverse events waarbij wij een van onze voertuigen hebben ingezet.

 • Gala vervoer
 • Communie feest
 • Vrijgezellenfeest
 • Ceremoniewagens
 • Car casting
 • Artiestenvervoer
 • Pendeldienst
 • Bedrijfs -en productpresentaties
 • Personeelsfeesten
 • en nog veel meer

U kunt het niet zo gek bedenken of u kunt er een van onze specials voor inzetten. Wij  garanderen u een onvergetelijke reis in onze voertuigen. Neem gerust eens een kijkje op onze website of de filmpagina. Onze voertuigen rijden door heel de Benelux. (Van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht tot aan Den Haag)

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Een hummer limo huren? Het invullen van het online offerte formulier kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Na ontvangst zullen wij een zo scherp mogelijke prijs voor u samenstellen. Dit wordt een bijzondere ervaring. De champagne staat al koud.

Bizarre Hummer limo huren, oneindig veel mogelijkheden!!

Binnenkort een evenement en hiervoor heeft u geschikt vervoer nodig. Dit jaar bent u op zoek naar iets speciaals, iets unieks! Normaliter zou u voor een oudere Amerikaanse limo gaan, maar dit jaar wilt u iets ongewoons. Wat dacht u van een hummer limo huren of een van onze andere bizarre voertuigen.

hummer limo te huur nederland

hummer limo te huur

Ons wagenpark beschikt over de meest extreme, bijzondere en bizarre vervoersmiddelen. Op het moment dat u instapt, zult u begrijpen waarom. Wat kunnen wij u zoal aanbieden?

 • Roze hummer limousine
 • 16 persoons hummer limo
 • Witte of zwarte hummer
 • Partybus “The Experience VIP Theatre”
 • Vipbus “The Reference VIP Lounge”
 • nog diverse andere modellen limousines

U gaat niet zomaar een hummer limo huren! U bent op deze site verzekerd van een onvergetelijke beleving. Dit aanbod is ontstaan door een samenwerking van meerdere maatschappijen welke hun voertuigen hebben ondergebracht in een gezamenlijke portfolio. Als resultaat kunnen wij u een landelijke dekking garanderen en vele lege kilometers voorkomen. Dit is terug te vinden in de scherpe  tarieven welke u zult ontvangen.

Waar kunt u zoal een hummer limo huren? In principe kunt u overal in de Benelux een dergelijk voertuig huren op deze site. Als er gekeken wordt naar de diverse reserveringen, worden de meeste limo’s gehuurd in:

 • BredaTilburg Eindhoven
 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Rotterdam

De diverse gelegenheden waar een van deze imposante voertuigen aanwezig zijn, zijn zeer divers. Of het nu een zakelijk of een recreatief tintje heeft, wij bieden de mogelijkheden. Hieronder vindt u een beknopt overzicht.Hummer limo huren, de mogelijkheden!!

 • Pendeldiensten
 • Dance festivals
 • VIP vervoer
 • Verjaardagen & jubilea
 • Bedrijfspresentaties
 • Promo tours
 • Galavervoer en nog veel meer

Naast de bovengenoemde feestelijke mogelijkheden zijn onze voertuigen ook geschikt voor minder feestelijke geberutenissen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Hummer limousine rouwauto beschikbaar die u kunt inzetten tijdens het afscheid van een geliefde. Voor vragen over ons rouwvervoer kunt contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Hummer limo huren?

Benieuwd naar onze producten en diensten? Ga naar de contactpagina en vraag een offerte op maat aan. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een antwoord op maat van onze administratie. Een hummer limo huren, is slechts een kwestie van 5 minuten.

U wilt een Hummer huren, maar u weet niet waar u moet beginnen. Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Door ons aanbod zijn wij in de Benelux de grootste aanbieders van verlengde voertuigen in welke vorm dan ook. Niet alleen de plaats voor de hummer huren, maar ook voor andere modellen, zoals:

Hummer huren, of een van deze modellen

 • Special design Limousine
 • Oldtimer Excalibur Limousine
 • Vipbussen
 • Partybussen & Karaoke bussen
 • Lincoln town Car Stretched
 • Chrysler 300C tuxedo& Lambo edition
 • Rolls Royce Phantom (4p)
 • Maserati Quatreporte (4p)
 • Rolls Royce Ghost(4p)
 • en nog veel meer

Slechts een beknopt overzicht van de diverse modellen welke de consument zoal bij limousine.nl huurt. Dit wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limo verhuur bedrijven uit de omgeving van Breda, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg en Eindhoven. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking gegarandeerd worden. Uiteindelijk resulteert dit in de scherpste tarieven voor luxe vervoer.

Een Hummer huren kun je voor een diversiteit aan gelegenheden inzetten. Op de administratie komen geregeld aanvragen binnen voor de volgende doeleinden:

 • Galavervoer
 • Vrijgezellenfeesten
 • Verjaardagen
 • Jubilea
 • Fotoshoots
 • TV opnames
 • Bruiloften
 • Kampioensfeesten

Zoals je kunt zien, kun je een hummer limo huren voor een diversiteit aan feesten. Het verschil met de overige limousines is dat er in een Hummer maximaal 16 personen plaats kunnen nemen. In Nederland zijn er slechts een aantal bedrijven welke een dergelijke Hummer verhuren. Een Hummer limo is de imposantste en stoerste limo van Europa. Een jongensdroom die uitkomt!!Onze voertuigen staan gestald in diverse steden in Nederland. Hieronder vindt u een beknopte opsomming van de diverse stallingsplaatsen:

 • Tilburg
 • Rotterdam
 • Breda
 • Eindhoven
 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Antwerpen

Kortom, wil je een Hummer huren voor een scherpe prijs? Dan ben je bij limousine.nl aan het juiste adres, wij verhuren hummer limo's tegen het scherpste tarief. Wij kunnen voorzien in voertuigen welke plaats bieden aan maximaal 50 personen. Gecombineerd met diverse voertuigen kan er zelfs limousine vervoer voor honderden personen worden gerealiseerd.

Onze medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroom niet en vul het contactformulier in voor alle informatie. U huurt al een voertuig vanaf een paar honderd euro.

Hummer limo verhuur?? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. In de Benelux zijn wij DE aanbieder als het gaat om de verhuur van verlengde voertuigen. Niet enkel het grootste aanbod door heel de Benelux, maar ook voor de scherpste tarieven. De diverse limo’s welke u bij ons kunt huren, zijn zeer uiteenlopend en te huur in diverse vormen en maten.

Hummer limo verhuur en nog meer:

 • Hummer Limousines in diverse uitvoeringen
 • Lincoln Town Car
 • Excalibur oldtimer limo
 • Chrysler 300C Lambo edition
 • Special design limousine – ltd. edition
 • Disco bussen
 • Vergaderbussen
 • Vipbussen
 • Trouwauto verhuur
 • And much more

Slechts een klein deel van de modellen Hummer limo's welke wij zoal verhuren in de Benelux. Dit assortiment is tot stand gekomen door een collectief van meerdere limo verhuur maatschappijen. Door deze samenwerking kan de scherpste tarieven gegarandeerd worden. Door de vele stallingsplaatsen kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking worden gegarandeerd.

Hummer limo verhuur is onderdeel van limousine.nl en staat voor een unieke beleving. Al onze voertuigen worden in de beste conditie gebracht en op het moment dat de voertuigen komen voorrijden, zal er een hoog Hollywood gehalte zijn.

Een hummer is te huur met een capaciteit van maximaal 16 personen. Van een 16 persoons hummer zijn er slechts een aantal te huur in Europa. Zoekt u een limousine voor grotere gezelschappen en u wil in een voertuig worden vervoerd, dan hebben wij een tweetal bizarre limo bussen ter beschikking. In Europa zijn dit de enige limousine bussen van dit kaliber en zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, zoals:

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen en buiten
 • Pangolin Lasershow
 • Vlammenwerpers
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Multicolour LED verlichting
 • meerdere LCD video monitoren
 • Karaoke installatie
 • Wifi verbinding (op verzoek)
 • Limousine interieur (totale rondzit, uniek in Europa)
 • Video projectie tunnel (the Experience)
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Cateringmogelijkheden

Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke wij u zoal kunnen bieden. Een groot aantal van de mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur waardoor de bus op meerdere niveaus in te zetten is. De meest multifunctionele bus van Europa is bij limousine.nl te huur.

Meer informatie over de huur van onze voertuigen kunt u ontvangen via het informatieformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van de juiste informatie betreffende hummer limo verhuur.

Wilt u een hummer limousine huren, maar u weet niet wat u kunt verwachten? Dan kunnen wij misschien iets meer vertellen over de inzet van deze special. De Hummer is overgewaaid uit de Verenigde Staten en is sinds een aantal jaren te huren in Europa. Vooral voor galafeesten en vrijgezellenfeesten zijn deze specials, de vervoersoplossing om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Hummer limousine huren, de mogelijkheden

 • Witte & zwarte uitvoering
 • 16 persoons uitvoering
 • Lincoln Town Car stretched
 • Chrysler limousine
 • Roze limousines
 • Excalibur limousine
 • Rolls Royce replica limousine
 • 35 persoons limousine bus
 • 50 persoons limousine bus
 • en nog veel meer

Dit is slechts een beknopte selectie van de vele mogelijkheden. Wij werken samen met meerdere verhuurders die een diverse selectie van bijzondere voertuigen. Doordat deze collega bedrijven over heel Nederland zijn gevestigd kunt u een hummer limousine huren tegen de scherpste prijzen. Door deze samenwerking voorkomen we lege kilometers wat ten goede komt aan de huurprijs.

Dagelijks zijn wij op pad om de diverse gezelschappen te vervoeren naar hun event. Het maakt niet uit wat voor soort gelegenheid is. Onze chauffeurs weten, door hun ervaring, precies hoe ze moeten omgaan met de diverse groepen en gelegenheden. Om u een beeld te schetsen van de mogelijkheden, vindt u hieronder een beknopte selectie.

 • Vrijgezellenfeesten
 • Trouwerijen
 • Verjaardagen
 • Promotie tours
 • Bedrijfs -en productpresentaties
 • Kampioenswedstrijden
 • galavervoer
 • en nog veel meer

Dit zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden waarbij onze voertuigen in te zetten zijn. Onze medewerkers zorgen ervoor dat bij elke reservering de limousine in showroomconditie verkeert. Op verzoek kunnen wij de rode loper voor u uitrollen, zodat u zich in koninklijke sferen bevindt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van limousine.nl? Wilt u graat een hummer limousine huren? Ga dan snel naar het offerte formulier en stel uw reis samen. Veelal ontvangt u binnen een aantal dagen een op maat gemaake offerte van onze administratie.

Hummer limousine, meer dan hummer alleen

 • Excalibur Limo
 • The Special design limo – limited edition
 • Lincoln Town Car Stretched Gold
 • Chrysler 450C Tuxedo & Lambo edition
 • Vipbus “The Reference VIP Lounge
 • Partybus “The Experience VIP Theater”
 • Trouwvervoer(4p)
 • Rolls Royce Phantom, diverse kleuren
 • Rolls Royce Silver Cloud
 • Maserati Quatreporte Extended
 • White Bentley en nog veel meer

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse modellen welke wij naast de Hummer limousine voor kan laten rijden. Wij werken samen met een aantal limousine verhuurders welke hun voertuigen hebben ondergebracht in een gezamenlijke vloot. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking worden gegarandeerd.

Het belangrijkste voor de consument is dat door het grote aanbod en de diverse standplaatsen de prijs zo scherp mogelijk aangeboden kan worden. Er zijn diverse stalling plaatsen door heel Nederland waar onze limousines zijn gestald. Hieronder vindt u een klein overzicht:

 • Breda
 • Rotterdam
 • Hoogeveen
 • Friesland
 • Roermond
 • en ga maar door

Een Hummer Limousine kan voor een diversiteit aan gelegenheden verhuurd worden. Op de volgende feesten zijn wij een graag geziene gast:

 • Galafeesten
 • Communiefeesten
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • Bedrijfspresentaties
 • Promotours
 • Beursstand
 • Personeelsfeestjes

We kunnen het u niet zo vaak genoeg vertellen, maar de huur van een van de vele modellen staat voor een sensationele ervaring. U wilt toch ook voor de belangrijkste dag van uw leven een auto waar je altijd van hebt gedroomd.

U hoeft voor een groter gezelschap niet meerdere limousines te huren, want er zijn een aantal maatschappijen in Nederland en België welke beschikken over een 16 persoons hummer limousine. En deze zijn aangesloten bij limousine.nl. U hoeft niet verder te zoeken, maar slechts klikken op OFFERTE” voor de rit van je leven.

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden en onze aanvullende hummer limousine service. Neem dan contact op met onze administratie via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent hummer limousine vervoer.

Door de jaren heen zijn de diverse limousines veelvuldig verhuurd aan diverse gezelschappen. Neem een kijkje bij onze beoordelingen door HIER te klikken.

Wilt u een hummer limousine Huren? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Wij zijn DE website als het gaat om de verhuur van de meest uiteenlopende en exclusieve voertuigen welke er in de Benelux aangeboden wordt. Naast hummer limousines hebben wij deze modellen tot onze beschikking:

Hummer limousine huren of ...

 • Special Design Limousine– ltd. edition
 • Verlengde Lincoln Town Car
 • Excalibur Limousine
 • Chrysler 300C Tuxedo & Lambo editie
 • VIP bussen
 • Party bussen
 • Karaokebussen
 • Promobussen
 • Diverse trouwauto’s
 • Rolls Royce Phantom
 • Maserati Quatreporte
 • Bentley White
 • en nog veel meer

Kortom, Wilt u meer dan alleen een hummer limousine huren? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Wij werken samen met meerdere limo verhuur maatschappijen welke hun voertuigen hebben gestald in een gezamenlijk wagenpark. Hierdoor is het grootste assortiment ontstaan en een landelijke dekking voor de mooiste limousines van de Benelux.

 

In Nederland zijn slechts een aantal bedrijven waar u een hummer limousine huren voor 16 personen. Wilt u een voertuig dat plaats biedt aan grotere gezelschappen dan kunt u bij ons terecht voor de meest indrukwekkende limousine bussen van Europa. Klik op de volgende links en dan wordt u doorverwezen naar de desbetreffende pagina’s.

 • The Experience VIP Theatre
 • The Reference VIP Lounge

De meest bizarre en extreme touringcars van Europa zijn op deze site te huur. Deze voertuigen zijn boordevol multimedia en entertainment gebouwd. Een unieke beleving die je maar eens in je leven meemaakt.

De diverse voertuigen zijn ondergebracht bij verschillende verhuurders. In bijvoorbeeld Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam vind je een selectie van onze voertuigen.

Kortom, wil je een hummer limousine huren bij u in de buurt? Neem dan contact op met onze administratie via de contactpagina. Heeft u dringende vragen en u wil deze meteen beantwoord hebben? Pak de telefoon en draai 013 507 7507. Onze medewerkers staan klaar voor u om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Laat je verrassen en ontdek de vele verhuur mogelijkheden. Tot snel in een van onze limousines.

Bij limousine.nl bent u aan het juiste adres voor Hummer verhuur. Wij verhuren de meest exclusieve en uiteenlopende voertuigen voor de scherpste prijs. In de Benelux zijn wij de grootste verhuurder van de meest exclusieve voertuigen met een indrukwekkend voorkomen. Naast Hummer verhuur kun je hier terecht voor:

Hummer verhuur, maar ook:

 • Excalibur Oldtimer Limousine
 • Lincoln Town Car Stretched
 • Special Design limousine – ltd. edition
 • Chrysler 300C Tuxedo Gold
 • Diverse Hummer limousines
 • Vipbussen
 • Feestbussen in oranje jasje
 • Promotiebussen
 • Trouwvervoer (4p)
 • White Bentley
 • Maserati Quatreporte Diamond
 • Rolls Royce Phantom
 • en nog veel meer

Deze limousine vloot is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limousine verhuurders. Door dit verhuur collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden wat resulteert in een landelijke dekking voor Hummer Verhuur. Het verhuur van deze voertuigen uit het hoogste segment worden aangeboden voor de laagste prijs!!

In de Benelux zijn slechts een aantal bedrijven welke beschikken over een 16 persoons Hummer. Zo ook een verhuurder uit Breda, Leeuwarden. Een dergelijke hummer vind je in Breda, Ams Dit immense voertuig is de meest indrukwekkende hummer die u vindt. Bent u op zoek naar een limo voor een groter gezelschap? Misschien is onze limousine bussen de oplossing. Hummer Verhuur XXL!! Een multifunctionele touringcar met een scala aan multimedia en entertainment, zoals

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin Lasershow
 • Multicolour LED verlichting
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Karaoke installatie
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Limousine interieur (totale rondzit)
 • Video tunnel (the Experience VIP theatre)
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot bestikkering
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • en nog veel meer

De meest complete touringcar kunt u hier huren. Nergens anders in Europa vind je dergelijke limousine bussen. Alles zullen wij in het werk stellen om van uw uitje een onvergetelijke beleving te maken.

In het verleden verhuurden we diverse limousines aan grote voetbalclubs, maar helaas was dit in de minder economische tijd. De laatste maanden zien we weer een toename in verhuur van onze bijzondere voertuigen.

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor hummer verhuur? Vul dan het contactformulier in voor Hummer Verhuur of de huur van een ander voertuig. Binnen een werkdag heeft u een offerte of antwoord op maat.

Hummer limo huren?

Meer informatie over een hummer limo huren? Vul dan het online contactformulier in. U zult binnen een werkdag een antwoord op maat ontvangen van onze administratie. Ontdek de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Een Hummer Limo huren was nog nooit zo makkelijk.

Hummer limo rouwauto huren

U kunt onze hummer limousines niet alleen huren voor feestelijke gelegenheden, ook bij verdrietige gelegenheden zoals een uitvaart staan wij graag voor u klaar. Wij hebben namelijk ook een Hummer limo rouwauto voor u klaar staan. Deze omgebouwde hummer limousine biedt plaats aan een kist en 8 personen. Op deze manier kunt u met een intiem gezelschap de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Onderweg kunt u gezamelijk afscheid nemen en herinneringen ophalen. Wilt u een hummer limousine rouwauto huren? Neem dan contact met ons op, wij bekijken graag samen met u hoe wij het afscheid compleet kunnen maken met ons rouwvervoer.

U heeft vast wel eens van een Hummer limousine gehoord. Een van de bekendste in Nederland is de “Radio 538 Hummer!” De laatste jaren is er een toename gekomen in het aantal bedrijven welke beschikken over een dergelijke Hummer limo. Hierdoor is het huren van een dergelijk voertuig betaalbaar en een unieke beleving. Naast deze imposante limo kun je bij hummer limousine verhuur ook terecht voor een diversiteit aan overige modellen:

Hummer limousine verhuur, kiest u maar:

 • Special Design Limousine – ltd. edition
 • Excalibur limousine
 • Chrysler 300C tuxedo & lambo edition
 • Lincoln Town Car Stretched
 • VIP Coach
 • Partybussen
 • Promobussen
 • Beursstands
 • Trouwauto verhuur (5p)
 • Maserati Quatreporte
 • Bentley White Ghost
 • Rolls Royce Phantom

Een beknopt overzicht van de diverse voertuigen welke wij zoal verhuren. Doordat wij samenwerken met diverse maatschappijen kunnen we een uitgebreid assortiment aanbieden. Zo kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking garanderen. Op deze werkwijze kan er een scherpe prijs aangeboden worden voor bijzonder vervoer.

Een hummer limousine is er te huur tot 16 personen. In Nederland zijn er slechts een aantal bedrijven welke beschikken over Hummer limousines voor 16 personen. Normaliter passen er in een limo slechts 8 a 9 personen. Bent u met een groter gezelschap? Graag verwijzen wij u dan naar een van onze multifunctionele limobussen.

Deze immense vipbussen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment. De diverse opties bezorgen u een onvergetelijke rit en een unieke ervaring. Wat dacht u van het volgende:

 • 7500 Watt PA muziek installatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin lasershow
 • Multicolour LED verlichting
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Karaoke installatie
 • Rookmachines
 • CO2 Rookstraalers (rookstoten naar buiten)
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Limousine interieur (totale rondzit)
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Video projectie tunnel (The Experience VIP Theatre)
 • Vuurspuwers op het dak (The Experience VIP Theatre)
 • Wireless Internet Access Point (op aanvraag)
 • en nog veel meer

Een klein overzicht van de diverse mogelijkheden welke in deze spectaculaire en unieke touringcars zijn gebouwd. Nergens anders in Europa vind je bussen van dit kaliber. U ziet dus dat hummer limousine verhuur Breda meer kan bieden dan alleen het vervoer van Amsterdam naar Breda. De diverse limousines worden verhuurd voor zowel zakelijke als recreatieve doeleinden.

Wilt u meer informatie ontvangen over een van onze voertuigen of onze aanvullende diensten. Vul dan het informatieformulier in voor meer informatie. Onze medewerkers staan klaar voor u om te voorzien in alle antwoorden op uw vragen. Laat u verbazen door de mogelijkheden van hummer limousine verhuur en wie weet gaat u binnenkort wel een Hummer limo huren bij Limousine.nl!

 

Limousine huren prijs per limousine: 

 • Chrysler 300C limousine wit > Eerste uur € 140,--
 • Chrysler 300C limousine zwart > Eerste uur € 140,--
 • Chrysler 300C limousine roze > Eerste uur € 135,--
 • Lincoln Towncar Limousine wit > Eerste uur 125,--
 • Lincoln Towncar Limousine zwart > Eerste uur 125,-- 
 • Lincoln Towncar Limousine roze > Eerste uur € 130,-
 • Special Design Limousine 8 personen  > Eerste uur € 145,-- 
 • Special Design Limousine 9 personen  > Eerste uur € 155,-- 
 • Hummer H2 limousine 8 personen wit > Eerste uur € 155,--
 • Hummer H2 limousine 8 personen zwart > Eerste uur € 155,--
 • Hummer H2 limousine 12 personen wit > Eerste uur € 250,--
 • Hummer H2 limousine 12 personen zwart > Eerste uur € 250,--
 • Hummer H2 limousine 14 personen wit > Eerste uur € 260,--
 • Hummer H2 limousine 14 personen zwart > Eerste uur € 260,--
 • Hummer H2 limousine 16 personen wit > Eerste uur € 350,--
 • Hummer limousine roze 8 personen > Eerste uur € 150,--
 • Hummer limousine roze 12 personen > Eerste uur € 250,--
 • Hummer limousine roze 14 personen > Eerste uur € 275,--
 • Hummer Limousine rouwauto > Eerste uur € 650,--  
 • Ford Excursion Limousine > Eerste uur € 155,--
 • Excalibur Limousine > Eerste uur € 200,--
 • 35 persoons Limobus The Experience > Eerste uur € 1000,--
 • 50 persoons Limobus The Reference > Eerste uur € 850,--

Deze tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken afhankelijk van de aan- en afrijd KM’s tot standplaats van betreffende limousine

 

Wil je zelf een review plaatsen kijk dan voor alle mogelijkheden op > onze review pagina

 

Offerte aanvragen