Hummer limousine

Hummer Limousine nodig?? Klik HIER voor vrijblijvende offerte!!

Wij verhuren niet zomaar een Hummer Limousine. Wat wij verhuren, is de sensatie op wielen. Deze website is tot stand gekomen door een collectief van meerdere limousine verhuurders. De offertes welke wij ontvangen, worden door meerdere limo aanbieders beantwoord waardoor de scherpste prijs wordt gegarandeerd. De diverse aanbieders zijn gevestigd door heel de Benelux waardoor lege kilometers voorkomen kan worden en een landelijke dekking.

Vroeger huurde je niet zomaar een limo, laat staan een Hummer Limousine. Een tiental jaar geleden huurde je enkel een Hummer Limousine voor speciale gelegenheden, maar in de huidige tijd is het tijdelijk aanschaffen van een dergelijk voertuig dichterbij dan je denkt. In Nederland zijn er verschillende bedrijven welke beschikken over een Hummer Limousine in hun vloot.

Bij een Hummer Limousine denk je al snel aan de Hummer van Radio 538 voor de middaglunch, maar dit is slechts een van de vele beschikbare stretched voertuigen van deze soort. Doordat dit type limo in onze vloot is opgenomen, zijn in verschillende plaatsen door Nederland gestald, waardoor altijd de scherpste prijs aangeboden kan worden.

Hummer Limousine Rustplaatsen:

Dit is een korte opsomming van een aantal provincies waar deze Hummer Limo gehuurd kan worden. U zult geen spijt krijgen van de beslissing om een Hummer Limousine te huren.

Deze Hummer Limousine is te huren in verschillende uitvoeringen betreffende de kleur en het aantal zitplaatsen. Of u nu kiest voor een H1, H2 of een H3 limo. Er zal altijd een van de bruutst en meest imposante limousines voor komen rijden. De droom van elke man om een keer in een Hummer Limousine te hebben gereden.

Het imposante exterieur in combinatie met het zacht interieur maakt dit een van de paradepaardjes van limousine.nl. Op het moment dat je deze beleving binnenstapt, zal u ontvangen worden door een weelde aan luxe. Deze Hummer Limousine is voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, champagnebar en een stoer uiterlijk.  De diverse limo verhuur bedrijven zorgen ervoor dat de limo altijd in showroom conditie verkeert.

Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden van limousine.nl. Heeft u nog vragen betreffende een van onze voertuigen? Dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier. Hier kunt u al uw vragen stellen. Voor meer informatie met betrekking tot de tarieven en de beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Na ontvangst van uw formulieren zullen wij u een offerte op maat toesturen. Spreekt u liever een van onze enthousiaste medewerkers? Pak de telefoon en bel naar 013 5077507, Wij staan u graag te woord!

Hummer limousine!! Bruut en imposant vervoer!

De meest speciale en afwijkende limousines. In de afgelopen jaren is er een toename in de aanwezigheid van de hummer limousine in Nederland. Overgewaaid uit Amerika en dit type limousine wordt regelmatig gehuurd als speciaal en uniek vervoer. De hummer limousine welk het meest bekend is in Nederland, is de radio 538 limo.

Het aanbod dat u op deze website tegenkomt, is zeer divers en een lust voor het oog. Wat kunnen wij u zoal aanbieden?

Het huidige wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd en vele lege kilometers voorkomen worden. De diverse partners zijn gevestigd in BredaAmsterdam, Utrecht, Eindhoven en dergelijke. Uw offerte aanvraag zal doorgestuurd worden en beantwoord worden door deze maatschappijen.

Een hummer limousine kunt u voor vele doeleinden inzetten. We zien wel dat er de laatste jaren vele boekingen binnenkomen vanuit de zakelijke markt. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse opdrachtgevers en/of evenementen waarbij een voertuig van hummer-limousine-huren.nl nodig was.

 • Autorai
 • Amsterglam 2012
 • Miljonair Fair
 • Diverse trouwbeurzen
 • Promotie tours
 • Bedrijfsuitjes
 • Philips
 • ING Bank
 • Rabobank
 • Albeda College
 • XBOX 360
 • en ga maar door

Vooral door het uiterlijk en de diverse kenmerken welke voorzien zijn in de hummer limo. Niet enkel het romantische en klassieke design, maar ook op het gebied van multimedia en entertainment zijn deze voertuigen goed voorzien. We kunnen ook voorzien in diverse andere diensten zoals cateringservice.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de hummer limousine? Ga naar de contactpagina en vul een vrijblijvende offerte in. U ontvangt veelal binnen een werkdag vrijblijvende tarieven en informatie over de beschikbaarheid. Een  trip in de hummer limousine staat gelijk aan een onvergetelijke beleving.

Recensies

www.limousine.nl/hummer-limousine/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 625 stemmen.

Ray & Oliver:
Precies wat we zochten, het vervoer van de eeuw!
Hier heb ik geen woorden voor. Dit was een onvergetelijke
ervaring. We hebben er een superrit van gemaakt.
Dit gaan we vaker doen, maar dan een roze.

Olivia Janssens:
De witte Hummer limousine hebben we ingezet
om ons product te promoten. Veel bekijks en veel
nieuwe klanten gemaakt. Een zeer vruchtbare dag.

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

Offerte aanvragen