Hummer limo huren Breda

Hummer limo Breda is gespecialiseerd in bijzonder vervoer bij u in de regio. De specialist in
VIP -en limousine verhuur. Ook als het gaat om het huren van een Hummer limousine. Wij beschikken over een netwerk van diverse verhuurders welke beschikken over een verlengde hummer en dat voor de scherpste prijs.

Limousine.nl werkt samen met een groot aantal collega verhuur bedrijven uit Eindhoven, Maastricht en Rotterdam welke beschikken over diverse uitvoeringen van een Hummer Limo. Door dit collectief kan er een landelijke dekking gegarandeerd worden en vele lege kilometers voorkomen worden. Uiteindelijk resulteert dit in de scherpste tarieven voor deze fantastische limo.

Wat maakt Hummer limo Breda zo uniek. Eerder is al aangegeven dat een Hummer Limousine in diverse uitvoeringen te huur is. Wat dacht u van een roze Hummer, Hummer limo voor 16 personen of een H1 limousine. Wanneer u een hummer huurt bij limousine.nl zullen wij er alles aan doen om uw rit tot in de puntjes te verzorgen. Veelal ontvangt u als welkomstcadeau een fles bubbels. Er mag u aan niks ontbreken.

Door heel Nederland huurt u ons. Of u nu geschikt vervoer in Amsterdam, Utrecht, Tilburg of Rotterdam zoekt. Hummer limo Breda zoekt naar de dichtstbijzijnde vestiging en biedt u diverse mogelijkheden aan. U huurt een bijzondere limo voor diverse doeleinden.

Deze imposante en stoere Hummer Limousine zijn overgewaaid uit de Verenigde Staten. De bekendste Hummer Limo is natuurlijk die van Radio 538, welke gewonnen kan worden voor een limolunch. Waar wordt dit imposante voertuig zoal voor ingezet:

Hummer limo Breda, een graag geziene gast:

Wilt u verder gaan dan een Hummer Limousine. Wij beschikken over diverse modellen limousines welke oogverblindend zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden welke hummer limo Breda kan bieden voor de verhuur van een Hummer Limousine? Vul dan het contactformulier in met al uw vragen. U kunt ook bellen naar onze administratie op 013 507 7507. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u hier terecht. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat voor de sensatie op wielen.

Hummer limo Breda, bizar vervoer in het mooie Breda!!

ZOEK NIET VERDER!! U bent hier aan het juiste adres voor hummer limo Breda!! Wij zijn in Nederland, maar ook in Brabant de specialist in de verhuur van de meest bijzondere voertuigen. Wij kunnen u diverse mogelijkheden aanbieden voor een scherpe prijs. Op het moment dat u via hummer limo Breda bij ons terecht komt, kunnen wij u het volgende aanbieden.

Huidig aanbod

 • Roze hummer limousine
 • 16-persoons Hummer
 • Zwarte Hummer limousine
 • Witte Hummer Limousine
 • Limousine bussen
 • Diverse overige modellen limousines

Het huidige wagenpark van hummer limo Breda is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere verhuurders welke hun voertuigen hebben ondergebracht in een portfolio om zoveel mogelijk lege kilometers te voorkomen. Door deze werkwijze kunnen we een scherpe prijs aanbieding en een landelijke dekking garanderen. De diverse maatschappijen waarmee wij samenwerken zijn gevestigd in diverse steden, zoals:

De diverse limo’s zijn dagelijks op pad om diverse gezelschappen de ultieme beleving te bezorgen. De afgelopen jaren zien wij een toename in reserveringen vanuit de zakelijke sector. Veel bedrijven willen landelijk reclame maken, maar het budget is niet altijd toereikend om te promoten via de klassieke media kanalen. Met een Hummer limousine bereik je een grotere doelgroep. In het verleden zijn er diverse events en diverse opdrachtgevers voorzien van een van onze voertuigen, zoals:

Hummer limo Breda, te gast bij:

 • Amsterglam 2012 – The Communication Company
 • Red Bull Bedroom Jam
 • Albeda college Tour
 • Miljonair Fair 
 • Autorai
 • Diverse beurzen
 • Rabobank
 • Red Bull Crashed Ice Toppers
 • en ga maar door

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden? Neem 5 minuten de tijd en vul het vrijblijvende offerte formulier in voor meer informatie over hummer limo Breda. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een antwoord op maat van meerdere maatschappijen. Voor elk budget is een geschikte limousine te huur.

Is een hummer limo niet helemaal wat u zoekt? Dan kunt u misschien een vip busje huren!

Offerte aanvragen