Hummer limousine huren

Wil je een Hummer limousine huren??

Op deze website vind je alle informatie  over het huren van een Hummer  limousine.

Het maakt daarbij niet uit in welke provincie je een Hummer limo wil huren,  limousine.nl heeft meerdere vestigingen en ook meerdere locaties waar vandaan de Hummer limo kan vertrekken.  Kortom, of je nu in Groningen, Friesland, Noord-Brabant of Limburg een hummer limo wil huren. Wij hebben altijd wel een auto naar uw keuze bij u in de regio. Hierdoor voorkomen wij lege kilometers en kunnen wij het wagenpark optimaal inplannen vanuit de verschillende vestigingen.

Zoek je nu een zwarte Limo, een witte of een roze. Van elke kleur en van elke maat hebben wij wel een limousine beschikbaar.  Zelfs wanneer u met meer als 16 personen reist, hebben wij wellicht een passende oplossing.  Denk bijvoorbeeld aan een limousine bus, dit is een compleet rijdende discotheek op wielen met alle denkbare faciliteiten aan boord.  Ook in een Hummer limousine is een dikke muziekinstallatie, een mooie sterrenhemel en gekleurde LED verlichting is standaard voorzien. Er zijn ook een aantal Hummers welke voorzien zijn van een lasershow.

Een Hummer limousine kun je natuurlijk huren om naar een festival te gaan, om uit eten te gaan of gewoon een gezellig rondje te rijden. Onderweg zult u een leuk feestje ervaren. Wij komen je thuis ophalen of bij elk gewenste andere locatie. U moet er alleen wel rekening mee houden dat bepaalde grote Hummer limousines, welke voor 10 of meer personen niet overal in alle kleine straatjes kunnen komen. Uiteraard zullen wij u met de grote limousine zo dicht mogelijk bij de opstaplocatie in de buurt te komen en in alle gevallen zullen wij u voorzien van een onvergetelijk ritje.

Het huren van een Hummer limousine wordt ook vaak ingezet voor vrijgezellenfeesten. Dit, omdat een normale limousine vaak net iets te klein is voor een dergelijk gezelschap.  Uit ervaring weten wij dat vrijgezellenfeesten meestal bestaan uit groepjes van zo'n 10 tot 20 personen die net te groot zijn voor een standaard limousine. Hierbij kan een Hummer Limo voor 16 personen de uitkomst waarbij ook vrijgezellen groepen van dit aantal van het gezellige vervoer per limousine gebruik te kunnen maken.

 

Ook wordt een Hummer Limo vaak verhuurd voor promotionele doeleinden. Onze grote hummers zijn dan ook een directe eyecatcher hetgeen natuurlijk ideaal is voor elk promotie doel.  Regelmatig worden onze Hummer Limo van belettering voorzien en soms zelfs compleet ingeseald in de kleur van een merknaam bedrijf of logo.  Dus als ik nu Rabobank Oranje of Twix bruin wil als kleur dan toveren we elke limousine om in de door u gewenste kleur. Zelfs voor tijdelijke projecten of een eendaagse inzet. Natuurlijk is hier een meerprijs aan verbonden, maar wanneer u  ons vertelt wat de bedoeling is, maken wij graag een maatwerk offerte.  Het zal u nog meevallen hoe betaalbaar het is om een limousine,  al is het maar voor een dag van herkenbare branding te voorzien.

Alle Hummer limousines Welke je bij ons kunt huren, zijn voorzien van de benodigde licenties en vergunningen om personenvervoer over de weg  te mogen uitvoeren.  In de meeste gevallen betreft dit een taxivergunning en dito keuringsdocumenten. Op dit moment is er in Nederland slechts een Hummer limousine welke voorzien is van een touringcar kenteken en de hierbij behorende vergunningbewijzen. In de Hummer limousine met een touringcar kenteken mogen maximaal  16 personen vervoerd worden.  Wij beschikken ook over enkele limobussen. Hierin kunnen wel tot 50 personen tegelijkertijd vervoerd worden. Dus hoe groot je gezelschap ook is, er is altijd wel een oplossing.  Ook wanneer je grote groepen allemaal met Hummer limousines wil laten vervoeren, hebben wij hiervoor een oplossing door alle Hummer limo’s uit verschillende vestigingen die samen in te zetten.  Op deze manier kunnen wel groepen tot 250 personen tegelijkertijd met Hummer limousines vervoerd worden.

 

Desgewenst kunnen wij motorbegeleiding voorzien een beschikking hiervoor over een zestal USA Police motoren de traditionele Harley Davidson politiemotoren met dito geklede berijders.  Professionele beveiligers en begeleiders  verzorgen met een motoren en nog spectaculairdere  entree.  Ook kunnen op deze manier kruispunten afgezet worden om een vlotte doorstroom van een grote stoet limousines te verwezenlijken.  Indien u interesse heeft voor deze vorm van motorbegeleiding kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van het offerteformulier,  behalve een offerte voor het huren van de Hummer Limo maken wij dan eveneens een afzonderlijke prijs voor het toevoegen van de motor begeleiding.

Na een aantal magere jaren zien we dat de economie weer aantrekt. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer offertes worden aangevraagd, wat leidt tot meer reserveringen voor een Hummer limousine. Wat wel opmerkelijk is, is dat we steeds vaker aanvragen en reserveringen vanuit België krijgen. De reden voor deze aanvragen is dat wij sinds de zomer van 2016 samenwerken met een aantal maatschappijen welke zijn gevestigd op de grens en in België. De beleving die een Hummer limo kan geven, willen wij ook over de grens kenbaar maken.

De hummer limousine huren voor de scherpste prijs, dat is wat ons streven is. Behalve de prijs staat entertainment en een veilige reis centraal. De diverse chauffeurs en medewerkers doen er alles aan om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen. We helpen graag bij het instappen, rode loper uitrollen of het inschenken van een glaasje bubbels. Wij brengen een hummer limousine huren naar een hoger niveau.

Naast het vervoer is het ook mogelijk om de innerlijke mens te verwennen. Doordat wij samenwerken met diverse cateraars kunnen wij op maat gemaakte maaltijden en/of snacks verzorgen. Wilt u graag barbecueën? Dan zorgen wij ervoor dat u onderweg kunt genieten van een lekker stukje vlees met een koud drankje. Alles is mogelijk, u hoeft enkel een blik te werpen op onze cateringslijst. Staat er iets niet tussen? Dan kunt u dit aangeven bij uw boeking. Problemen zijn er om opgelost te worden.

Kortom, een hummer limousine huren is een onvergetelijke ervaring. Gaat u naar het offerteformulier en stel uw reis samen. Dit duurt slechts een aantal minuten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan onze medewerkers er mee aan de slag om u een zo scherp mogelijke prijs te geven. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen