Hummer Limburg

Hummer Limburg is onderdeel van limousine.nl en biedt u uniek vervoer in de mooiste voertuigen van Europa. Wij verhuren niet zomaar Hummers en limousines, maar de ultieme belevenis op het gebied van luxe vervoer. Hummer Limburg heeft diverse standplaatsen in Limburg, zoals:

Hummer Limburg is erg actief op het gebied van social media. Naast het aanprijzen van onze producten willen we graag de consument kennis laten maken met onze voertuigen. Als bedrijf kunnen we u wel overtuigen met woorden, maar beelden zeggen meer. Op het moment dat u een Hummer limousine zoekt en er is geen beschikbaarheid, kunt u terecht bij onze andere modellen:

Hummer Limburg, en nog veel meer

Hummer Limburg werkt samen met een aantal toonaangevende limo verhuur bedrijven welke hun voertuigen hebben ondergebracht in een gezamenlijk wagenpark. Door deze samenwerking kan er een landelijke dekking gegarandeerd worden en vele lege kilometers voorkomen worden. Uiteindelijk resulteert dit in een scherpe prijs voor luxe personenvervoer.

Een Hummer Limousine is een van de meest imposante en stoere stretched limo’s welke er in Europa te huur zijn. Een model dat overgewaaid is uit Amerika. Iedereen kent natuurlijk de paarse Hummer van Radio 538 en wij hebben meerdere modellen van dit fantastische voertuig onder onze hoede. Dit is een jongensdroom die uitkomt.

Kortom, huurt u in Breda, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam of ergens anders in de Benelux een limo? Schroom niet en neem contact met onze administratie op voor onze mogelijkheden.

Op het moment dat u een verlengde Hummer gaat huren, moet u wel weten dat op het moment dat u binnenstapt u er in wilt blijven wonen. Een imposant uiterlijk met een zacht interieur. U zult overdonderd worden door de vele luxe en mogelijkheden welke deze limousine te bieden heeft.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Hummer Limburg? Neem dan contact op met de administratie van limousine.nl. U kunt ons bereiken via 013 507 7507 of via het online contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen