Hummer huren

U wilt een Hummer huren, maar u weet niet waar u moet beginnen. Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Door ons aanbod zijn wij in de Benelux de grootste aanbieders van verlengde voertuigen in welke vorm dan ook. Niet alleen de plaats voor de hummer huren, maar ook voor andere modellen, zoals:

Hummer huren, of een van deze modellen

Slechts een beknopt overzicht van de diverse modellen welke de consument zoal bij limousine.nl huurt. Dit wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limo verhuur bedrijven uit de omgeving van Breda, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg en Eindhoven. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking gegarandeerd worden. Uiteindelijk resulteert dit in de scherpste tarieven voor luxe vervoer.

Een Hummer huren kun je voor een diversiteit aan gelegenheden inzetten. Op de administratie komen geregeld aanvragen binnen voor de volgende doeleinden:

Zoals je kunt zien, kun je een hummer huren voor een diversiteit aan feesten. Het verschil met de overige limousines is dat er in een Hummer maximaal 16 personen plaats kunnen nemen. In Nederland zijn er slechts een aantal bedrijven welke een dergelijke Hummer verhuren. Een Hummer limo is de imposantste en stoerste limo van Europa. Een jongensdroom die uitkomt!!

Onze voertuigen staan gestald in diverse steden in Nederland. Hieronder vindt u een beknopte opsomming van de diverse stallingsplaatsen:

Kortom, wil je een Hummer huren voor een scherpe prijs? Dan ben je bij limousine.nl aan het juiste adres. Wij kunnen voorzien in voertuigen welke plaats bieden aan maximaal 50 personen. Gecombineerd met diverse voertuigen kan er zelfs limousine vervoer voor honderden personen worden gerealiseerd.

Onze medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroom niet en vul het contactformulier in voor alle informatie. U huurt al een voertuig vanaf een paar honderd euro.

Offerte aanvragen