Hummer limo

Wilt u een hummer limousine huren? Dit is de limousine waar elke man van droomt. De meest indrukwekkende en imposante limo van Amerika, die bij ons al jaren te huur is in Nederland. Wanneer dit streched monster voorbij komt, valt je mond open. Wat we kunnen garanderen is een geweldige ervaring om nooit te vergeten.

hummer limo hurenhummer limo interieur

Wat kunnen wij u aanbieden op het gebied van deze indrukwekkende limousines. Onze grootste wagens hebben ruimte voor maar liefst 16 personen!

Hummer limo, het huidige aanbod:

  • Zwarte hummer limousine
  • White hummer limo streched
  • Pink hummer 

maar u huurt ook:

Wij werken samen met meerdere verhuur bedrijven uit Nederland welke ook in het bezit zijn van deze Hummer limo's en dergelijke voertuigen. Door clustering van de diverse agenda systemen kunnen wij de vele voertuigen van aangesloten bedrijven optimaal inzetten zodat u niet hoeft te betalen voor lege kilometers.

Gaat u een hummer limo huren? Bijvoorbeeld voor een gala feest, dan zijn wij er van overtuigd dat u de meest spectaculaire entre van de avond gaat maken. Het voegt net dat extra toe aan je uitje. Uw gezelschap zal onder de indruk zijn van deze onvergetelijke reis en natuurlijk het uitstappen bij de rode loper.

De diverse voertuigen welke wij inzetten, staan gestald doorheen geheel Nederland. Met name in de buurt van de grotere steden. Hieronder een kleine opsomming van de diverse vestigingen:

Standplaatsen:

Al onze limousines zijn voorzien van een groot aanbod aan multimedia en entertainment. Dit robuust voertuig is een juweeltje voor het oog en op het moment dat u instapt wordt u overvloed door luxe.

Hummer limo huren?

Wilt u meer informatie ontvangen voor het huren van een hummer limo. Gebruik het contactformulier voor al uw vragen. U kunt uw reis samenstellen middels het offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte.

 

Offerte aanvragen