Limousine huren Leeuwarden

Limo verhuur in Leeuwarden? Dan kunt u dat het beste doen bij limousine.nl. Met het grootste wagenpark van Europa kan limo verhuur leeuwarden u een ruime keuze bieden uit de meest bijzondere limousines. Wilt u een dag op stap met vrienden, familie of uw partner? Uw privé chauffeur brengt u graag naar de door u gekozen bestemming en verzorgt stijlvol vervoer in een luxe wagen. Ook voor zakelijke doeleinden kunt u ons inhuren. Wij rijden bijvoorbeeld regelmatig zakelijke ritten tussen Schiphol en Leeuwarden.

limousine huren leeuwardenlimousine verhuur leeuwarden

Limo verhuur Leeuwarden, koninklijk vervoer

Wilt u uw zoon of dochter eens echt verrassen als die binnenkort jarig is? Een kinderpartijtje met een limo is een fantastische ervaring. Een stoere zwarte Hummer voor de jongens of een hippe roze limousine voor de meisjes valt altijd direct in de smaak. De privé chauffeur brengt hen graag naar een bijzondere locatie of kan hen rondrijden in de omgeving van Leeuwarden. Gaan de kinderen graag naar het zwembad, de bioscoop of een leuk restaurant? U kunt ze in stijl laten brengen en daarna allemaal persoonlijk thuis laten brengen. Ze zullen de dag van hun leven hebben!

U kunt natuurlijk ook uw partner verrassen met een romantische rit in een luxueuze limousine. Leeuwarden is een fantastische stad om diverse bijzondere locaties te bezoeken. Gaat u naar de Aqua Zoo, het Fries Museum, het Natuurmuseum Fryslan of het Pier Pander Museum? Wij zetten u graag af met een stijlvolle limo en wachten op u om uw volgende bestemming aan te doen. Een rondrit in de omgeving van Leeuwarden is natuurlijk ook een geweldig idee. Ondertussen kunt u romantisch samenzijn en genieten van een bijzonder moment samen.

Wij regelen het graag voor u. Limo verhuur Leeuwarden gaat voor de ultieme beleving en de beste service. Uiteraard heeft u de keuze voor het soort limousine dat u op kan komen halen. Met ons grote wagenpark zal het geen probleem zijn de mooiste limo uit te kiezen. Gaat u met een grote groep op pad? Wij adviseren u graag over de beste limo voor iedere activiteit en groepsgrootte. Laat ons uw ideeën en wensen weten en wij maken binnen een dag een voorstel op voor een fantastische dag tegen scherpe prijzen.

Ja, ik wil meer weten over limo verhuur Leeuwarden!!

Woont u net buiten Leeuwarden en wilt u een limousine huren? Dat kan uiteraard ook! Wij verzorgen regelmatig ritten in en rond Marsum, Denum, Jelsum, Britsum, Stiens, Oentsjerk, Ryptsjerk, Hurdegaryp, Suwald, Warten, Wirdum en Goutum.

Offerte aanvragen