Hummer limo huren

Wilt u een hummer limo huren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij verhuren niet zomaar limousines, maar de meest indrukwekkende en spectaculaire limousines van Europa. De meest bijzondere en imposante limousine is wel een Hummer limo. Overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het land met de meest bizarre en bijzondere limousines.

Hummer limo huren, alles is mogelijk

Naast de huur van deze bijzondere limousines kun je ook bij ons terecht voor speciale modellen met bijzondere eigenschappen. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking  van meerdere verhuur maatschappijen Hierdoor kan een landelijke dekking worden geboden tegen de scherpste prijs. Kortom, gaat u een hummer limo huren in Amsterdam. Wij hebben diverse collega's in de buurt met diverse vervoersoplossingen.

Of uw reis recreatief of zakelijk is, een hummer limo huren kan voor een diversiteit aan gelegenheden. U vindt hieronder een beknopte selectie van de diverse events waarbij wij een van onze voertuigen hebben ingezet.

U kunt het niet zo gek bedenken of u kunt er een van onze specials voor inzetten. Wij  garanderen u een onvergetelijke reis in onze voertuigen. Neem gerust eens een kijkje op onze website of de filmpagina. Onze voertuigen rijden door heel de Benelux. (Van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht tot aan Den Haag)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Een hummer limo huren? Het invullen van het online offerte formulier kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Na ontvangst zullen wij een zo scherp mogelijke prijs voor u samenstellen. Dit wordt een bijzondere ervaring. De champagne staat al koud.

Bizarre Hummer limo huren, oneindig veel mogelijkheden!!

Binnenkort een evenement en hiervoor heeft u geschikt vervoer nodig. Dit jaar bent u op zoek naar iets speciaals, iets unieks! Normaliter zou u voor een oudere Amerikaanse limo gaan, maar dit jaar wilt u iets ongewoons. Wat dacht u van een hummer limo huren of een van onze andere bizarre voertuigen.

Ons wagenpark beschikt over de meest extreme, bijzondere en bizarre vervoersmiddelen. Op het moment dat u instapt, zult u begrijpen waarom. Wat kunnen wij u zoal aanbieden?

U gaat niet zomaar een hummer limo huren! U bent op deze site verzekerd van een onvergetelijke beleving. Dit aanbod is ontstaan door een samenwerking van meerdere maatschappijen welke hun voertuigen hebben ondergebracht in een gezamenlijke portfolio. Als resultaat kunnen wij u een landelijke dekking garanderen en vele lege kilometers voorkomen. Dit is terug te vinden in de scherpe  tarieven welke u zult ontvangen.

Waar kunt u zoal een hummer limo huren? In principe kunt u overal in de Benelux een dergelijk voertuig huren op deze site. Als er gekeken wordt naar de diverse reserveringen, worden de meeste limo’s gehuurd in:

De diverse gelegenheden waar een van deze imposante voertuigen aanwezig zijn, zijn zeer divers. Of het nu een zakelijk of een recreatief tintje heeft, wij bieden de mogelijkheden. Hieronder vindt u een beknopt overzicht.

Hummer limo huren, de mogelijkheden!!

  • Pendeldiensten
  • Dance festivals
  • VIP vervoer
  • Verjaardagen & jubilea
  • Bedrijfspresentaties
  • Promo tours
  • Galavervoer en nog veel meer

Naast de bovengenoemde feestelijke mogelijkheden zijn onze voertuigen ook geschikt voor minder feestelijke geberutenissen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Hummer limousine rouwauto beschikbaar die u kunt inzetten tijdens het afscheid van een geliefde. Voor vragen over ons rouwvervoer kunt contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Hummer limo huren?

Benieuwd naar onze producten en diensten? Ga naar de contactpagina en vraag een offerte op maat aan. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een antwoord op maat van onze administratie. Een hummer limo huren, is slechts een kwestie van 5 minuten.

Offerte aanvragen