Limousine huren? Het grootste aanbod van Nederland!

Limousine huren tot 8 personen

Limousine.nl heeft een groot aanbod van diverse soorten limousines. Voor elke gelegenheid hebben wij een limousine voor voor u klaar staan. U kunt hier diverse modellen 8 persoons limousines huren.

Lees verder

Hummer limo huren tot 16 personen

Wilt u een Hummer limousine huren voor een bijzondere gelegenheid? U heeft bij limousine.nl de keuze uit diverse kleuren en modellen hummer limousines. Bekijk de opties door op de knop hieronder te klikken.

Lees verder

Limobus huren tot 50 personen

Zoekt u bijzonder vervoer voor een grote groep? Zoek dan niet verder! Onze limobussen bieden namelijk een ultieme beleving! Ontdek de vele mogelijkheden die onze limobussen bieden hier!

Lees verder

 

Welkom op limousine.nl

 

 

Wilt u een limousine huren voor uw feestgelegenheid voor een mooie prijs? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Limousine.nl is de grootste limo aanbieder met diverse modellen limousines en exclusieve voertuigen in bijzondere uitvoeringen. Neem een kijkje in ons wagenpark en ontdek het aanbod. Limousine verhuur met een gouden randje!

Limousine huren, het wagenpark

Reis in stijl met limousine.nl!

U bent hier aan het juiste adres voor een onvergetelijk rit. Wij vervoeren u geheel in stijl naar uw eindbestemming. Dit doen wij met de mooiste voertuigen tegen de scherpste prijzen. Aarzel niet en neem een kijkje op limousine.nl voor ons ruime aanbod. Wij garanderen u een indrukwekkende ervaring in de mooiste limo's van Europa!

Wij plannen de ritten zo veel mogelijk aansluitend aan elkaar door diverse agenda's van verschilende bedrijven te koppelen. Ritten aansluitend aan bestaande boekingen kunnen daarom tegen een nog voordeliger tarief aangeboden worden. Een limo huren hoeft daarom ook niet altijd duur te zijn. Voor een limousine huren in belgië klikt u op limousine huren in België.

Exclusief vervoer, eindeloze mogelijkheden..

Wij hebben diverse voertuigen voor u klaar staan. Als u kijkt naar het wagenpark ziet u een tweetal limousinebussen. Deze bussen bieden eindeloze mogelijkheden. Wilt u een partybus huren? Alles is mogelijk bij limousine.nl!

U kunt bij ons niet alleen normale limousines of limousinebussen huren. U kunt bij ons ook een hummer limo huren. Een hummer limousine is geschikt voor diverse soorten gelegenheden, zelfs ook voor zakelijk vervoer. Niets is onmogelijk. Onze parelwitte limousines zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor bruiloften en ultieme galafeesten. Om een idee te krijgen van de eindeloze mogelijkheden kunt u kijkje nemen op onze videopagina.

Limousine huren? Beschikbaar in heel Nederland!

U kunt al onze limo's huren door heel Nederland en België zonder teveel te hoeven betalen voor lege kilometers. Na vele jaren ervaring zijn wij samen met onze chauffeurs perfect bekend in alle groten steden van onze mooie Nederland. U kunt bij ons diverse unieke modellen huren, deze voertuigen staan voor u klaar in:

Exclusief vervoer voor iedereen!

De behoeften van onze passagiers zijn als vanzelfsprekend onze belangrijkste focus. Jaren geleden huurde je alleen een limo om iets heel bijzonders te vieren. Door limousine.nl is een limousine huren nu veel toegankelijker geworden. Hierdoor kunt u nu van iedere geelgenheid een bijzondere ervaring maken, u zult overal de beste entree kunnen maken in een van onze prachtige wagens die natuurlijk in topconditie gepresenteerd worden. Veelal is een fles bubbels inbegrepen om het plaatje helemaal compleet te maken!

Kortom, een limo huren is bij ons geen enkel probleem. Of u nou een Hummer, Lincoln of een Chrysler limousine wilt huren. Er staat bij ons altijd een limousine klaar welke voldoet aan uw wensen!

"Be a VIP, Be our Guest!"

Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om online uw autoverzekering te berekenen of te vergelijken. De twee zijn verschillend, bij het vergelijken wordt er vooral gekeken naar de voorwaarden. Bij een berekening wordt er een persoonlijke berekening gemaakt van uw situatie. Uw autoverzekering berekenen heeft voordelen, net als uw autoverzekering vergelijken. Bekijk ook eens of u kunt besparen, tegen wellicht betere voorwaarden?

Offerte aanvragen