Goedkope limousine huren

Goedkope Limousine huren

Ook als u een goedkope Limousine wil huren zijn wij u bij limousine.nl graag van dienst. Onze standaard limousines zoals de Lincoln Limousine zijn al te huur vanaf zo’n 150,00 EUR per uur (berekend vanaf standplaats tot standplaats) en zo kun u een mooie witte Limousine huren voor een uiterst scherpe prijs. Het is natuurlijk ook nog wel afhankelijk vanaf welke locatie je de goedkope limo wil huren maar onze voordelige tarieven zullen je zeker in positieve zin opvallen. Wij zijn niet perse altijd de goedkoopste limousine verhuurder maar al onze limousines bevinden zich wel in absolute showroomstaat. Dus zelfs als u bij ons gaat voor voordelige tarieven dan kunt u toch een mooie limousine huren.

Limo huren goedkoop?

Dat kunnen we niet meteen bevestigen dat het huren van een limousine goedkoop is, dat is immers maar net afhankelijk van het te besteden budget van onze klanten maar wel weten we zeker dat wij uiterst voordelige tarieven handteren voor onze standaard limousines. Dit zijn alsnog exclusieve voertuigen in perfecte staat en natuurlijk bestuurd door een gediplomeerde limousine chauffeur welke tevens jullie gastheer om jullie gehele rit met de limo als een mooie beleving te laten passeren. Dus een voordelige limousine huren kan zeker bij ons en bovendien als je bij ons een offerte aanvraag indient, dan krijg je natuurlijk onze scherpste prijs voor een Lincoln limousine maar wij laten je ook het prijsverschil zien voor een van onze andere limousines, een Hummer Limousine en een Chrysler 300C limousine. Op deze manier kun je zo geheel vrijblijvend kiezen welke limousine het best bij jullie past in verhouding tot het beschikbare budget.

limousine goedkoop

voordelige limousine te huur

Voordelige Limousines te huur

Jawel, je zou het niet direct verwachten voor zulke speciale limousines maar Limousine.nl heeft ook voordelige limousines in de verhuur. Wanneer wij ook niet teveel lege KM’s moeten rijden vanaf onze standplaats tot aan de opstaplocatie dan kunnen wij absoluut ook een goedkope limousine rit aanbieden. Wat voor de een goedkoop is kan voor de andere nog een hele investering zijn maar wij proberen altijd mee te denken met de wensen van onze klanten. Als u een offerte aanvraagt op onze website dan sturen wij u per mail binnen veelal 1 tot 2 dagen onze offerte voor de limousine aanvraag. Wanneer de offerte jullie beschikbare budget overschrijdt neem dan ook zeker terug contact met ons op, het kan immers best mogelijk zijn dat wij dan alsnog iets voor jullie kunnen betekenen met een van onze budget limousines. Deze bieden wij niet standaard aan maar wanneer het budget het niet toelaat en jullie willen toch een limousine huren dan kunnen we door iets terug te zakken in de wagenkeuze wellicht toch nog wat voor jullie betekenen.

Limousine huren goedkoop

Bij ons is dat inderdaad het geval en kunt u een goedkope limousine huren. Natuurlijk is het dan ook niet meteen de meest bijzondere limousine welke wij jullie aanbieden maar een onze standaard lincoln limousines verhuren wij voor uiterst voordelige tarieven. Voor veel ritten hoeft het ook niet echt veel gekker te zijn en is een witte Lincoln Limousine prima om hier een voordelige maar toch feestelijke rit in alle comfort mee te beleven. Met een goedkope Limousine naar jullie galafeest, wij zijn jullie graag van dienst en ook dan komen jullie bij het gala aanrijden met een ware limousine van wel 9 meter leng waarin 8 passagiers ruim in kunnen plaatsnemen.

Goedkoopste Limousine van Nederland huren

Nee dat kan bij ons dan weer niet, wel en voordelige Limousine maar ik denk niet dat wij de goedkoopste limousine van Nederland verhuren. Wellicht heeft er nog iemand een oude roestige limousine, muf van binnen en beschadigingen van buiten die deze voor dumpprijzen aanbied maar daarin willen wij toch niet meegaan. Een goedkope Limousine huren kan bij ons wel maar de voordeligste van Nederland kunnen wij niet zijn omdat onze voertuigen niet oud zijn en in perfecte staan van onderhoud verkeren, schadevrij en showroom klaar staan al onze limousines altijd. Dus ook de meest traditionele limousine, de Lincoln Towncar Limo, die hebben wij ook enkele op verschillende plaatsen in Nederland gestationeerd maar ook deze limousines zien er altijd piekfijn en op en top uit.

En goedkope limo huren, vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen