Ceremonieel vervoer

Een limousine is natuurlijk het voertuig voor de inzet voor een bruiloft. Door ons uitgebreide wagenpark hebben we een groot aantal modellen te huur diverse prijscategorieën. Naast het leuke vervoer worden we steeds vaker benaderd voor bijzondere uitvaarten.

Diverse uitvaart limousines voor een bijzonder afscheid

Ons wagenpark bestaat onder andere uit zwarte limousines, zoals Hummer, Chrysler & Lincoln. Voor grote gezelschappen bent u welkom in een van onze zwarte limousine bussen. De laatste eer bewijzen aan de dierbare. Een aantal van bovenstaande limousines zijn speciaal ingericht als rouwauto. Er is een speciale stellage gemaakt waar de kist op komt te staan. De limousines zijn uniek in zijn soort en enkel bij limousine.nl te huren.

Zoekt u bijzonder vervoer voor het afscheid van een overleden dierbare? Dan is een uitvaart limousine misschien een mogelijkheid. Wij hebben verschillende soorten limousines die inzetbaar zijn tijdens een uitvaart. We hebben limousines in verschillende kleuren en uitvoeringen waardoor er altijd een uitvaart limousine beschikbaar is die bij het afscheid past. Dus zoekt u bijvoorbeeld een klassieke zwarte limousine of toch liever een witte of roze limousine? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres.

Uitvaart hummer

De meeste uitvaart limousines zijn enkel geschikt als volgwagen bij de ceremonie. Wilt u graag samen met de overledene in één voertuig vervoerd worden? Dan is onze uitvaart hummer misschien dé oplossing die u zoekt. We hebben een witte en een zwarte uitvaart Hummer voor u klaar staan. Deze speciaal voor uitvaarten omgebouwde H2 Hummers bieden plaats aan de kist en nog acht personen. Op deze manier kunt u gezamenlijk de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Tijdens de rit kunt u met een intiem gezelschap herinneringen ophalen. De uitvaart Hummer limousine draagt bij aan een bijzonder afscheid.

Uitvaart limousine als volgwagen

Is de rouwhummer toch niet precies wat u zoekt? Dan hebben wij ook nog verschillende andere opties voor bijzonder rouwvervoer. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen hebben wij diverse soorten uitvaart limousines voor u klaar staan die ingezet kunnen worden als volgwagen:

  • Hummer limousines
  • Special Desing limousine
  • Chrysler limousine
  • Lincoln limousine
  • En meer...

Uitvaart bus als volgwagen

Bent u met een groter gezelschap? Ook dan hebben wij een bijzondere mogelijkheid. U kunt één van onze luxe vipbussen namelijk ook inzetten als volgwagen bij een uitvaart. Onze vipbussen bieden plaats aan 35 of 50 personen. In onze bussen die inzetbaar zijn als uitvaartbus zit u met zijn alleen in een ronde. Hierdoor kunt u op een intieme wijze gezamenlijk herinneringen ophalen tijdens de rit. Verder beschikken de bussen onder andere over diverse LCD schermen waarop u bijvoorbeeld foto's of video's op af kunt spelen.

Meer informatie over ons rouwvervoer?

Wilt u graag meer informatie over ons uitvaart vervoer? Voor tarieven en beschikbaarheid raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen onze medewerkers een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen over ons rouwvervoer kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij bekijken graag samen met u hoe wij bij kunnen dragen aan een bijzonder afscheid.

Offerte aanvragen